4 REDENEN WAAROM PERSONAL TRAINING U HELPT

4 REDENEN WAAROM PERSONAL TRAINING U HELPT


Personal training is een van de meest effectieve manieren om u gezondheid naar een volgend niveau te tillen. Door professionele begeleiding kunt u veel doelgerichter en efficiënter uw gezondheidsdoelen behalen. Een personal trainer weet precies de juiste combinatie van oefeningen aan te bieden die aansluiten bij uw behoeftes. Een doeltreffende en veilige manier van trainen dus. We zetten hier 4 redenen op een rij waarom personal training u verder gaat helpen.


HET LUKT U ZELF NIET OM TE SPORTEN

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u nog niet uw fitness- of gezondheidsdoelen heeft bereikt. Misschien heeft u niet voldoende motivatie en stelt u een bezoek aan de sportschool hierdoor steeds uit. Het kan ook zijn dat u simpelweg niet weet waar u moet beginnen met trainen. Of bent u bang om blessures op te lopen als u de oefeningen niet op een juiste manier uitvoert. Wij snappen dat het erg frustrerend kan zijn als u wel wilt maar gewoon niet de eerste of juiste stappen kunt zetten. Daarvoor is personal training de perfecte oplossing. Een personal coach dient als stok achter de deur, u zult minder snel afzeggen als iemand op u aan het wachten is. Daarnaast kan een personal trainer u begeleiden in het sporten, welke oefeningen moet u doen en hoe kunt u blessures voorkomen.


VEILIG UW GRENZEN OPZOEKEN

Een personal trainer kan u soms net dat duwtje in de rug geven waardoor u verder komt met trainen. Door de grenzen in het sporten op te zoeken wordt u snel sterker, fitter en krijgt u meer energie. Door deze grenzen op te zoeken met een personal trainer weet u zeker dat u op een veilige manier traint. Een personal trainer zal u pushen om er meer uit te halen maar altijd binnen de grenzen van wat geschikt is voor uw lichaam.


RESULTAAT BOEKEN MET SPORTEN

Er zijn zoveel verhalen van mensen die zich hebben ingeschreven bij een sportschool maar al snel de handdoek in de ring gooiden omdat er geen resultaat werd geboekt. Dit is eeuwig zonde want het is voor iedereen mogelijk om energieker, gezonder, fitter en sterker te worden door middel van training. Een personal trainer bekijkt samen met u wat voor u de reden is om te gaan starten met trainen. Wilt u makkelijker de dagelijkse klusjes kunnen doen, zonder rugpijn uit bed stappen, zonder moeite een groot stuk fietsen of met gemak uw (klein)kinderen kunnen bijhouden? Afhankelijk van uw wensen zal de personal trainer een schema maken geschikt voor u.


GEZONDER OP ALLE VLAKKEN

Naast dat u resultaten gaat behalen op lichamelijk gebied zal u ook geestelijk voordelen merken van het trainen. Zo zult u meer energie hebben gedurende de dag, kunt u makkelijker in slaap komen of juist opstaan en zult u zich door de dag heen fitter voelen. Daarnaast kan een personal trainer ook coachen op het gebied van voeding en lifestyle. Zodat u ook thuis aan de slag kunt met gezonder eten, meer dagelijks bewegen en punten in uw leven aanpakken die bijdragen aan een gezonder lichaam. Het is dus meer dan regelmatig sporten, het is een nieuwe manier van leven waar u op alle vlakken profijt van kunt hebben.

Gun uzelf deze stap naar meer gezondheid en laat uzelf overtuigen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken in de sportschool op een locatie naar keuze, zoals deze fijne sportschool in Hengelo. Een van onze bevlogen personal trainers in Oldenzaal, Enschede, Borne of een andere locatie in Twente, helpen u graag verder

Bekijk ook:
Sportschool Borne