• levensstijl verandering

    levensstijl verandering

    waar u ook bent

ActiveLifestyle Programma

ActiveLifestyle Programma


Het Active Lifestyle Programma is een intensief beweeg & leefstijl programma, waarbij u door een FIT-Coach naar uw gezondheidsdoelen begeleid wordt.

HOE?
U heeft met dit programma een persoonlijke FIT-coach waarmee u regelmatig, zowel online, als fysiek afspreekt, om de voortgang van uw trainings- en/of voedingsprogramma te bespreken en uw resultaten te evalueren.
Samen met u doorlopen we 7 eenvoudige stappen waarmee het behalen van uw doelen eenvoudiger wordt. Daarbij staan de 3 kernelementen als beweging, voeding en gedrag centraal.

UW COACH
Onze coaches zijn gediplomeerde sportinstructeurs die er alles aan willen doen om u op de meest effectieve manier te coachen. De coaches zullen de trainings- en voedingsschema’s specifiek op uw gegevens en doelen afstemmen, waardoor ieder schema weer uniek is. Kennis en vertrouwen werken bij ons samen tussen klant en coach, wat u nog beter motiveert om uw doel te behalen.

Wilt u aan de slag met uw doelen? Alle tools, middelen, en kennis aangereikt krijgen om dit zo efficiënt mogelijk te doen? Dan is Active lifestyle Programma wellicht iets voor u!TECHNOLOGISCHE ONDERSTEUNING
Middels onder andere een app ondersteunt een professionele FIT-coach u. Onze slogan is: "Apps don't care, coaches care!" Wij geloven dat met persoonijke coaching/training en gebruikmakend van Apps, wij iedereen kunnen coachen om gezond bezig te blijven. Via de App staat u continue in contact met uw persoonlijke FIT-coach. De FIT-coach houd uw progressie bij via statistieken en online trainingsschema's. Vervolgens voorziet hij/zij u van adviezen en support op het juiste moment.
 FIT-GUIDE
Wij hebben voor u een FIT-Guide met tips en aandachtspunten gemaakt. De guide kunt u hier hier downloaden.

REFERENTIE
Bekijk HIER de referentie van een Cliënt.