AFVALLEN OF GEWOON SIMPELWEG GEZOND LEVEN?

AFVALLEN OF GEWOON SIMPELWEG GEZOND LEVEN?


u kunt de televisie tegenwoordig niet meer aanzetten, of het gaat over afvallen en over gezond leven. Voornamelijk het onderwerp afvallen lijkt het gesprek van de dag te zijn. Tenslotte is de maatschappij gevuld met een beeld van er goed, strak en gezond uitzien. Overtollige kilo’s, die horen daarin niet thuis en daar heerst zelfs een taboe op.
Wat U nu kunt afvragen, is of dat afvallen en het afkomen van die overtollige kilo’s wel een realistische gedachte of doelstelling is. Voelt u oprecht lekkerder in uw vel nadat u flink bent afgevallen of is dit maar een fabeltje?
Tenslotte laat gezond leven u ook al een stuk beter voelen. Het is goed om die twee aspecten eens naast elkaar te gaan zetten.


GEZONDER LEVEN BOVEN AFVALLEN?

Gezonder leven draait niet alleen maar om het verliezen van kilo’s. Het belangrijkste hieraan is namelijk dat u lekkerder in uw vel gaat zitten en dat u fitter voelt. Eigenlijk zou u kunnen zeggen dat het verliezen van kilo’s hier los van staat.

Verantwoord sporten
Boven uw niveau gaan sporten in de sportschool en uzelf volledig in het zweet werken? Dat valt niet helemaal onder de noemer gezond leven en hierdoor zult u niet fit en vitaal gaan voelen. Verantwoord sporten, dat is een veel beter idee.
Door bijvoorbeeld een personal trainer Enschede in de arm te nemen word u begeleid in het sporten. Dit kan thuis of in de sportschool.
 
Nu wil dat niet zeggen dat sporten in de sportschool verkeerd is. Toch liever naar de sportschool voor een rondje fitness? Fitness Hengelo is bijvoorbeeld een goede en leuke plek om dit te doen.
 

WEES BEWUST VAN UW EETPATROON

Bewust kiezen voor gezonde voeding hoeft niet altijd in verband te staan met afvallen. Voeding laat ons namelijk ook fit en gezond voelen. Tenminste, als we hier de juiste keuzes in maken.
Laat het gezonde op een dag overheersen en kies voor de juiste vitamines en mineralen. Vervang uw geliefde snack door iets gezonds, dat ook lekker vult en waar u de hele dag mee vooruit kan.
Moet u voortaan iets lekkers afslaan? Dat hoeft absoluut niet. Uzelf verwennen, dat hoort er ook bij. 


CONCLUSIE: U KUNT AAN DE SLAG

Zoals u hebt kunnen lezen is het niet altijd haalbaar om veel kilo’s te verliezen. In plaats daarvan is het goed om te kiezen voor gezond leven.
Met de juiste voeding, de juiste sportbegeleiding en de juiste mindset, kunt u zonder extreem af te vallen fitter en vitaler gaan voelen. Dit kan in de sportschool Hengelo of thuis met een personal trainer.