EEN PERSONAL TRAINER KIEZEN, HOE DOE IK DAT?

EEN PERSONAL TRAINER KIEZEN, HOE DOE IK DAT?


Aan de slag gaan met een personal trainer kan best een grote stap zijn. Of het nu is vanwege het feit dat het in een sportschool is, dat u het spannend vind om met iemand samen te gaan trainen of vanwege de investering. U wilt zeker weten dat u de juiste keus maakt als het gaat om de selectie van een personal trainer. Wij helpen u hier graag mee verder en zetten op een rij waar u op moet letten bij het kiezen van een personal trainer of een personal coach.

EEN PERSONAL TRAINER MET DE JUISTE KENNIS

Een echt goede personal trainer wordt je niet zomaar, hier is de juiste scholing, kennis en ook zeker ervaring voor nodig. Toch zijn er helaas steeds vaker mensen die hun passie gevonden hebben in het sporten, die denken makkelijk personal trainer te kunnen worden. Gewoonweg een beetje verstand hebben van hoe het werkt in een sportschool is lang niet voldoende om een goede personal trainer te zijn. Het is dus heel belangrijk dat u kiest voor een personal trainer met de juiste kennis zodat u effectief en vooral veilig gaat trainen. Bij Fit In Twente werken uitsluitend gediplomeerde en ervaren personal trainers. Want uw gezondheid en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u zeker dat u kiest voor personal training die werkt, veilig is en met de juiste kennis wordt opgezet.


DE PERSOONLIJKHEID VAN DE PERSONAL TRAINER

Naast dat de juiste kennis van een trainer belangrijk is, is het ook goed om te kijken naar de persoonlijke klik. Dat jullie op één lijn zitten, elkaar goed begrijpen en fijn met elkaar kunnen communiceren. Iedereen is gebaat bij een andere aanpak en daar speelt de personal trainer zelf een grote rol in. Neem dus de tijd om te bekijken welke personal trainer het best bij u als persoon past en bij uw wensen aansluit.


LOCATIE VAN DE PERSONAL TRAINER

Het lijkt misschien erg logisch maar de locatie van de personal training is een belangrijke factor om mee te wegen. U wilt namelijk kiezen voor een optie die zo laagdrempelig mogelijk is. Als het fietsen naar een sportschool wat verder weg voor u een drempel is, dan kan dit ervoor zorgen dat u minder gemotiveerd bent om te gaan sporten. Gelukkig zijn er bij ons vele mogelijkheden wat betreft de locatie van de personal training. Er zijn diverse locaties waar wij ook outdoor trainingen geven maar het is ook mogelijk om uw personal trainer aan huis te laten komen. Zo is er altijd een manier van personal training die bij uw wensen past. Kijk naar alle mogelijkheden voor een sportschool in Hengelo en omstreken met personal training.