FIT DE ZOMER IN? MET DEZE 3 TIPS GAAT HET U LUKKEN

FIT DE ZOMER IN? MET DEZE 3 TIPS GAAT HET U LUKKEN


De zomer staat bijna weer voor de deur. De maanden met veel zon, hoge temperaturen en zomervakanties. Een moment waar we allemaal naar uitkijken.
 
Aan de andere kant kunt u hier flink tegenop zien. Bijvoorbeeld omdat u niet fit bent. Misschien bent u op dit moment niet blij met uw lichaam, of voelt u uzelf simpelweg niet fit genoeg. Fit de zomer in? Met de 3 tips uit dit blogbericht gaat u dit lukken.
 

WAAROM FIT DE ZOMER IN?

Dagjes aan het strand of zwembad zijn vrijwel onvermijdelijk tijdens de zomermaanden. Erg leuk natuurlijk. Maar wat als u niet lekker in uw vel zit of motivatietekort hebt? Zwem- of zomerkleding dragen – daar zit u niet op te wachten. Daarbij zijn de temperaturen niet ideaal om te sporten; een vicieuze cirkel waar u in terecht komt.
 
Fit de zomer in hoeft niet direct met afvallen Hengelo te maken hebben. Sport is zoveel meer dan dat. Hieronder treft u 3 handige tips die u erbij helpen om u lekker te voelen en om te stralen in uw zomeroutfit.
 

TIP 1: SCHAF LUCHTIGE EN TOFFE SPORTKLEDING AAN

Blijven sporten tijdens de zomer is niet vanzelfsprekend. Het is warm, klam en benauwd. Op een work-out zit u niet te wachten. Blijven uitstellen gaat u niet helpen. Zorg daarom voor wat motivatie.
 
Dit kan bijvoorbeeld met een toffe sportoutfit. Daarmee kunt u het wintergoed lekker in de kast leggen. Kies niet alleen iets wat u mooi vindt, maar ook iets wat lekker zit. Zorg ervoor dat u goed kunt ademen, zweten en bewegen. U zult versteld staan van de motivatie die het u oplevert.
 

TIP 2: SPORT OP KOELE MOMENTEN

Het kan erg heet worden – vooral tijdens de middagen. Tussen de middag bereikt de zon een hoge positie in de lucht. Oftewel, geen ideale omstandigheden voor een work-out in de sportschool Oldenzaal.
 
Sport daarom op koele momenten, zoals vroeg in de ochtend of wat later in de avond. Dit zal u een stuk beter afgaan. Zo hoeft u uw work-out niet uit te stellen en voelt u na afloop voldaan.
 

TIP 3: SPORTEN MET EEN PERSONAL TRAINER

Sporten tijdens de zomer vraagt niet alleen om discipline, maar ook om voorzichtigheid. U kunt snel oververhit raken. Wilt u fit de zomer in door te blijven sporten? Sport samen met een personal trainer Oldenzaal.

Een personal trainer helpt u bij geschikte oefeningen en bij het bewaken van uw grenzen. Wist u dat een online personal coach óók een optie is? Vanuit huis sporten voor de airco – wat wilt u nog meer?