FITTE MEDEWERKERS: Welke bedrijfs keuzes maakt u!


U kunt kiezen om al uw aanmaakhout in een keer in de open haard te gooien. Dan brandt het vuur heel even hevig maar is het snel uit. Of u gaat er met beleid mee om en bouwt een goed vuur. Dan hebt u de hele avond warmte. 

Medewerkers Fitte
Zo is het ook met medewerkers. Zij kunnen ook niet altijd vlammen. Bovendien hebben medewerkers met een verantwoordelijke job ook meestal geen ‘gewone’ werkweek van 40 uur. Zij hebben een passie voor hun werk en kunnen zich daarin ook totaal verliezen. De balans tussen fitheid en succes is vaak ver te zoeken.

INVESTEREN IN FITTE MEDEWERKERS OF ZIJN HET KOSTEN?

Onze visie is dat succes en fitheid samengaan. U kunt tenslotte pas echt goed presteren als u fysiek en mentaal in balans bent. Uw concentratie is dan beter, u bent scherper en als u fit bent maakt uw lichaam stoffen aan die ervoor zorgen dat u beter presteert en dat u minder stress hebt. Kortom, als u investeert in uw lichaam en dus ook in fitte medewerkers, is het rendement een betere prestatie.
 
Fitte Medewerkers


MOE OF FITTE MEDEWERKERS

Succesvolle managers, professionals en medewerkers hebben vaak via de werkgever de beschikking over een business coach of een mental coach. Toch is er ook een fysieke injectie nodig om de geest beter te laten presteren. Door mentale coaching te combineren met fysieke training ontstaan fitte medewerkers.
Hoewel steeds meer bedrijven een eigen fitness ruimte hebben of de mogelijkheid bieden van een bedrijfslidmaatschap van een sportschool, denkt men vaak daar geen tijd voor te hebben. Medewerkers werken hard en zijn aan het eind van een lange werkdag ‘te moe om naar de sportschool te gaan’.
Om de overstap van het kantoor naar de sportschool gemakkelijk te maken, en te zorgen voor fitte medewerkers, heeft FitFirm het Empower Trainingsprogramma ontwikkeld. Het werkwoord ‘to empower’ betekent: ‘in staat stellen’. Dit trainingsprogramma is er daarom vooral op gericht om u en uw medewerkers in staat te stellen om een continu gezonde levensstijl op te starten en te zorgen voor super fitte medewerkers.
Het programma is een persoonlijk afgestemd fitness trainingsprogramma onder begeleiding van een personal trainer, zowel fysiek alsook een online personal trainer! Wanneer een training afgestemd is op uw fitness niveau en op dat van uw medewerkers, zal blijken dat u niet vermoeider bent na het sporten maar juist fitter en fitte medewerkers heeft. 

Fitte MedewerkersFITTE MEDEWERKERS; THERAPIE OF BELONING

Veel managers of ondernemers zullen zelf niet snel onderkennen dat ze een fitness programma nodig hebben. Vaak zien ze dat pas in als de eerste gezondheidsproblemen of tekenen van een burn-out zich aandienen. Het is beter om het niet zo ver te laten komen en te zorgen voor super fitte medewerkers.
Natuurlijk is de medewerker verantwoordelijk voor zijn of haar eigen gezondheid maar de werkgever kan daarin ook een belangrijke rol spelen. In plaats van extra bonus, een hogere leaseklasse of een stedentrip voor een goed afgerond project, zouden de medewerkers het Empower Trainingsprogram als de ultieme beloning kunnen zien. Daarom is de insteek van het programma ook niet probleemoplossend, maar belonend. Een beloning in de vorm van het programma is niet eenmalig. Het is een investering in de gezondheid en in de fitte medewerkers, die het bedrijf op de lange termijn ten goede zal komen. Niet alleen zullen de prestaties van de fitte medewerkers verbeteren, ook het ziekteverzuim zal worden terug gedrongen.

Wat kiest u! MOE of FITTE MEDEWERKERS?