GOLF FITNESS, PERFORMANCE OF CONDITIONING PROGRAM


Golf fitness, performance of conditioning program zijn de namen die worden gegeven aan het fysieke trainings programma voor de golfers in de golfsport met of zonder begeleiding van een personal trainer. In dit artikel hanteren we daarom alle namen.
 
De golfsport bestaat al meer dan 100 jaar. Maar de fysieke eisen die nodig zijn om het golfspel consistent te spelen en op een hoog niveau zijn pas recent bestudeerd en nu pas echt goed begrepen. Golf is een chaotische en eenzijdige sport. Golf was aanvankelijk recreatief en er waren ook wel professionele atleten. Maar de meeste golfers gebruikten het alleen recreatief. De golfers van vandaag, zelfs recreatieve golfers, begrijpen dat als ze het meer behandelen als een training voor een atletische sport, meer uit het golfspel kunnen halen. Het is duidelijk dat er problemen zijn geweest, met 's werelds grootste golfers, tijdens belangrijke toernooien. Dit met betrekking tot hoe ze spelen en zorg dragen voor hun fitheid en welzijn ten opzichte van de fysieke eigenschappen die het golfspel eisen.
 

DE HUIDIGE STAAT VAN GOLF FITNESS

De huidige staat van golf, op het hoogste niveau, vereist een hoge mate van atletisch vermogen. Vooral gezien de nieuwe ontwikkelde technologie in de uitrusting en de ballen. Wat we proberen te creëren, is een atleet op het hoogste niveau die de ontberingen van de sport kan doorstaan. Golf is hoe dan ook een chaotische beweging, wat het belang op het hoogste niveau, nog meer aan toont. Op junior-niveau is het belangrijk om ze te ontwikkelen als een atleet die goed is in meerdere sporten, zodat ze de ontberingen van de sport op het hoogste niveau later in hun carrière kunnen weerstaan. Nu moeten we de basis leggen voor prestaties die het risico op blessures verkleinen, zodat u uw ervaringen kunt verhogen en uitbreiden naar het prestatieprogramma op de golfbaan.
Ons golf performance programma is er voor alle leeftijden, op elk niveau om uiteindelijk het prestatieniveau te verhogen!
 

ONS GOLF-FIT TRAININGSPROGRAMMA

Of u nu een beginner, gemiddeld of gevorderde golfer bent, wij bieden u verschillende platformen die u kunt implementeren voor fitness programmering rondom uw golfprestaties.
 
Ons Golf-FIT Trainingsprogramma bied een veilig en effectieve manier om een progressief golfconditioneringsprogramma aan te pakken. De ritmische veranderingen in het programmeren en monitoren van resultaten, zullen u motiveren om deel te blijven nemen aan uw trainings programma.
Het geïntegreerde programma bevordert een geïndividualiseerde benadering. Aangezien het programma specifiek op elk individu betrekking heeft, beginnen we met een golf specifieke beoordeling. Hierdoor kunnen we uiteindelijk sportgeoriënteerde bewegingen uitvoeren die een positief effect hebben op de sportprestaties.


GOLF PRESTATIETRAINING

Wanneer mensen denken aan prestatietraining, denken ze vaak aan snelle, zware en intensieve oefeningen. Die intensieve oefeningen gaan veel verder dan het veilige en voorzichtige voorschrijven van lichaamsbeweging dat aan de algemene bevolking zou moeten worden opgelegd. Met betrekking tot uw golfprestaties bieden wij een structuur die voorziet van een progressief plan om de prestaties van u te verbeteren op een manier die de verschillende trainingsaanpassingen optimaliseert zonder het risico dat u overtraind raakt. Bij het programmeren leggen wij de nadruk op het verkleinen van het risico op letsel en vervolgens naar behoren uitvoeren van de specifieke prestatiecomponenten.

Golf fitness

VRAGEN OVER GOLF FITNESS?

Naast de personal trainingen voor golfers bieden we ook een online personal trainer aan. Hebt u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U mag ons altijd mailen of bellen. Wij reageren snel!