GOLF-FIT TRAININGSPROGRAMMA

GOLF-FIT TRAININGSPROGRAMMA


Werk nu aan een beter fysiek gestel en een goede mentale voorbereiding op uw golfspel. Wij hebben voor u trainingen samengesteld die gericht zijn op snelkracht en mobiliteit, waarbij er begonnen wordt met basisoefeningen tot heel dynamische (bijna) golfbewegingen. Door de intensieve trainingen zal uiteindelijk uw golfspel verbeteren.
 
Het golf-FIT trainingsprogramma verbetert uw golfspel. Door een passend en goed periodiek programma zorgen wij ervoor dat u op de juiste manier goed voorbereid bent om een gevorderd golfprogramma met goed gevolg te kunnen voltooien.
 

HET GOLF-FIT TRAININGSPROGRAMMA BESTAAT UIT:

Fase 1: Back In Action;
De "Back In Action" fase omvat oefeningen die gericht zijn op de vorm en techniek van het golfspel door u te concentreren op de juiste bewegingspatronen. De oefeningen kunnen weerstand krijgen variërend van lichaamsgewicht tot losse gewichten.
 
Deze fase is perfect als u terug komt van een blessure, of als u preventief te werk wilt gaan. Met deze training kunt u uw gezondheid en conditie op orde houden en kunt u blessures voorkomen. Ook is deze fase perfect u als u heel veel golft en tegelijkertijd niet overbelast wilt raken.

Fase 2: Tee It Up;
In de "Tee It Up" fase bouwt u voort op de vorderingen gemaakt in de "Back In Action" fase. Tevens omvat deze fase oefeningen ter voorbereiding op de explosieve bewegingen die gestart zullen worden in de "To The Green" fase van het Golf-FIT Trainingsprogramma.
In de "Tee It Up" fase worden er sportspecifieke onderdelen geïntegreerd, zoals lage impact polymetriese oefeningen op basis van gematigde snelheid, en steeds uitdagender op kracht gebaseerde opdrachten.

Fase 3: To The Green;
In de "To The Green" fase kunt u voortbouwen op de eerder gemaakte fysieke vorderingen. Er wordt een hogere intensiteitscomponent toegevoegd aan de bewegingen. De bewegingen zullen ook veel krachtiger worden. Dit stelt u in staat om goed voorbereid aan de golf wedstrijden te beginnen.
U wordt in deze fase, voortdurend uitgedaagd om uzelf te verbeteren en om het hoogste niveau in uzelf naar boven te halen, op een veilige en progressieve manier.


HOE NU VERDER?

Samen zorgen we voor het snelste resultaat op een veilige manier. En ook fijn: online kunnen wij ook uw trainingen blijven begeleiden. Iedere golfer verdient een personal trainer die helpt om fit te worden en te blijven. Wilt u meer informatie over de huidige stand van Golf Fitness? Lees dan ons artikel! Interesse gekregen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!