HOE EEN PERSONAL TRAINER U HELPT OM UW DOELEN TE BEREIKEN

HOE EEN PERSONAL TRAINER U HELPT OM UW DOELEN TE BEREIKEN


Een personal trainer kan u helpen om uw doelen sneller en makkelijker te bereiken. Voordat u aan een traject begint, beginnen we altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee, nemen we echt de tijd om te kijken wat u graag wilt en of wij u daar daadwerkelijk bij kunnen helpen. Belangrijk daarbij is of er een klik tussen ons is en of we samen een commitment aan willen gaan om uw doelen te behalen.


UW DOEL BEHALEN MET EEN PERSONAL TRAINER

Uw persoonlijke doelen kunnen variëren van afvallen, conditie verbeteren, fitter worden, of een combinatie van doelen. Maar het kan ook zijn dat u wilt trainen voor een unieke uitdaging, zoals het lopen van een halve marathon of, dat u sportspecifiek wilt trainen. Het is vaak moeilijk om alleen en dus zonder steun van anderen of een professional het doel dat u voor ogen heeft te behalen. Misschien heeft u niet de juiste kennis, materiaal, of lukt het u niet om oude gewoontes te veranderen in een gezonde levensstijl. Wij kunnen uw steun in de rug zijn!


FITHEIDPROFIEL ONDER LEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER

Na het vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen we aan de slag gaan met het fitheidprofiel. Tijdens het persoonlijk fitheidprofiel meten we ieder aspect van het lichaam, bestaande uit verschillende testen. Met de gekregen gegevens kunnen we een trainingsvoorstel op maat aan u voorleggen.


PERSONAL TRAINING EN ACTIE FASE GERICHT OP UW DOEL

We gaan echt aan de slag! Het kan zijn dat u nog nooit gesport heeft, of het is lang geleden dat u dat hebt gedaan. Dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen iedereen begeleiden, of u nu ervaring hebt of niet.

We kunnen samen uw lichaam, rustig aan, sterker maken. U bouwt meer balans, stabiliteit, kracht en conditie op. Wij begeleiden u met de juiste kennis en ervaringen en wij houden altijd rekening met uw mogelijkheden.

Het kan echter ook zijn dat u redelijk fit, of zelfs een atleet bent. U wilt misschien vaker bewegen, meer kracht of conditie hebben, of trainen voor uw sport. Wij maken speciaal voor u een plan van aanpak verspreid over een langere periode met de trainingen die bij u passen.

Wij kunnen ook behulpzaam zijn als u wilt afvallen, een betere BMI wilt krijgen. Wij kunnen u advies geven over voeding en bepaalde levensstijl verandering.

Mentale ondersteuning hoort ook bij de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen of weerbaarder te worden. Hierdoor kunt u beter voor uzelf opkomen en kan bijvoorbeeld (sociale) faalangst verminderen.


EVALUATIE EN DOOR!

Regelmatig evalueren we samen met u de voortgang. Desgewenst kunnen we op regelmatige basis het gehele fitheidprofiel of onderdelen hieruit herhalen. Op deze manier kijken we wat uw progressie is en beoordelen we het trainingstraject.


ONZE PERSONAL TRAININGS MISSIE:

In onze missie staat dat wij de levensstijl van mensen willen verbeteren en die verbeterde levensstijl willen ondersteunen. Dit door middel van voldoende beweging, voedingsadviezen en gedragsverandering. Aan de basis van deze aanpak staat 1 kern centraal: Fysieke Gezondheid.
Wilt u ontdekken hoe Personal Training u kan helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

WAAR KUNNEN WIJ BIJ HELPEN?

- Afvallen en voeding
- Meer bewegen, kracht en conditie
- Gezonde levensstijl


EEN AANTAL VOORDELEN;

- Wij maken uw doelen haalbaar
- Wij blijven u motiveren
- Wij helpen met sneller resultaat
Bekijk ook:
golf fitness conditioning program