THUIS WORKOUT VS SPORTSCHOOL

THUIS WORKOUT VS SPORTSCHOOL


Uiteraard zetten we even graag de voors en tegens op een rijtje voor u. Waarom zou u juist thuis moeten trainen en waarom juist in de sportschool?


WAAROM TRAINEN IN DE SPORTSCHOOL?

Een sportschool is bedoeld om er te gaan trainen. Iedereen is wel eens een keer lid geweest van een sportschool. In een sportschool kunt u vaak kiezen uit een breed scala aan apparatuur. U raakt sneller gemotiveerd omdat iedereen hetzelfde doel heeft en iedereen actief bezig is.  Personal trainers zijn aanwezig en kunnen u ook nuttige tips geven en alle vorderingen bijhouden.


WAAROM THUIS TRAINEN?

Steeds meer mensen trainen thuis. Ook door de corona zijn mensen genoodzaakt om thuis te trainen. Dat heeft veel voordelen.  U heeft eenmalige uitgaven aan sport outfit en materialen maar zit daarentegen niet vast aan den contract. Dat kan op lange termijn veel kosten besparen. Wanneer u thuis traint bent u volledig flexibel en kunt u trainen wanneer u wilt. Het is nooit te druk en u bespaart veel tijd en geld. Geen maandelijkse kosten en geen reistijd. .


RICHT UW EIGEN HOME-GYM IN

U kunt uw eigen home-gym helemaal inrichten zoals u dat wilt. U kiest zelf uw apparatuur en u bent tevens verantwoordelijk voor het onderhoud. U hoeft u dan geen zorgen te maken voor hygiëne. Met een at home-training kunt u zich volledig concentreren op uzelf en uw training. Dat is vaak zonder personal coach. Maar Fit in Twente heeft daarvoor een oplossing. U kunt er namelijk ook voor kiezen om een personal training aan huis te nemen. Dan kiest voor de best of both worlds.