LIEVER THUISSPORTEN? ZO KUNT U DAT DOEN!

LIEVER THUISSPORTEN? ZO KUNT U DAT DOEN!


Sporten in de personal trainings studio hengelo is ideaal. U hebt alles bij de hand: begeleiding, apparaten en soms zelfs groepslessen. De meeste mensen willen niet anders meer.
 
Dat geldt echter niet voor iedereen. Als u traint in een sportschool, kunt u daar best onzeker van worden – zeker als beginner. Bovendien is niet iedereen fan van de drukte. Inmiddels is thuissporten een fenomeen dat u steeds vaker ziet. Zou u liever thuis willen sporten? In dit blogbericht leest u hoe u dit kunt doen. 
 

WAAROM THUISSPORTEN?

De meningen over thuissporten zijn verdeeld. De één vindt het niks en ervaart weinig motivatie, maar voor de ander is het juist een uitkomst. U kunt op iedere tijd een work-out doen en u bent in uw eigen omgeving. Wat wilt u nog meer?
 
Echter, u beschikt thuis over het algemeen niet over de apparaten en attributen die een sportschool heeft. Is dat een obstakel? Absoluut niet. Hieronder bespreken we hoe u dat thuissporten kunt aanpakken op een effectieve en motiverende manier.
 

1.KNUTSEL ATTRIBUTEN

Hebt u écht gewichten uit de sportschool nodig om te kunnen sporten? Wij vinden van niet. Vanuit huis kunt u veel doen. Zo kunt u uw eigen attributen knutselen. Zolang u maar creatief bent.
 
Een halterset kunt u nabootsen met flessen water. Ook hierbij kunt u spelen en variëren met gewicht, simpelweg door gebruik te maken van verschillende liters; kleine flesjes van een halve liter óf grote flessen van twee liter. Behalve water kunt u zakken vullen met zand of met stenen. Het is dus maar net wat u in huis hebt.
 

2.APPS EN VIDEO'S

Inspiratietekort wat betreft work-outs en oefeningen? Vandaag de dag zijn er talloze oplossingen. Een gedigitaliseerde wereld is zo slecht nog niet.
 
Er zijn veel apps die oefeningen en complete work-outs aanbieden. Deze kunt u op de voet volgen. Daarnaast heeft YouTube een rijke collectie aan sportvideo’s. Zo hebt u toch nog een stukje begeleiding.
 

3.PERSONAL TRAINER VANUIT HUIS

Wilt u graag thuissporten, maar ziet u het niet helemaal zitten? Ook dáár zijn oplossingen voor. Een personal trainer online bijvoorbeeld. Wie zegt dat u de deur uit moet voor personal training?