MET DEZE TIPS BLIJFT U OOK IN DE ZOMER SPORTEN

MET DEZE TIPS BLIJFT U OOK IN DE ZOMER SPORTEN


De zomer is voor veel mensen dé periode om tot rust te komen. Even van een heerlijke vakantie in binnen- of buitenland genieten en even geen verplichtingen. Het is ook de periode waarin veel mensen de teugels laten vieren. Dit is bijvoorbeeld het geval op het gebied van het volgen van een dieet.
 
Bent u op dit moment ook bezig met het volgen van een dieet? En bent u ondertussen ook nog aan het sporten? Dan is het ongetwijfeld uw wens om dit gedurende de zomervakantie ‘gewoon’ vol te blijven houden. Met onderstaande tips krijgt u dat voor elkaar.
 

GA AAN DE SLAG MET EEN PERSONAL TRAINER

De beste tip die gegeven kan worden, is om met een personal trainer aan de slag te gaan. Een personal trainer vormt een stok achter de deur. Tijdens de zomerperiode, maar ook in de andere seizoenen van het jaar.
 
Heeft u een afspraak met uw personal trainer staan? Dan denkt er geen enkele hersencel over na om die afspraak te verzetten. Met een goede personal trainer gaat u dan ook de gehele zomer door met trainen. Bent u in de buurt van Twente en Hengelo nog op zoek naar een goede personal trainer? Daarvoor zit u bij Fit In Twente goed.
 

STEL EEN REALISTISCH ÉN AMBITIEUS DOEL OP

Als u serieus met sporten aan de slag gaat, is het belangrijk om doelen op te stellen. Deze doelen moeten realistisch zijn, maar moeten tegelijkertijd ook ambitieus zijn. Het doel moet het uiterste van u vragen, maar het moet wel binnen het bereikbare liggen. Als u zo’n doel op weet te stellen, vormt dit doel een geweldige stimulans. Een geweldige stimulans om ook in de zomer door te blijven trainen.
 

VIND EEN TRAININGSMAATJE

Vindt u het lastig om uzelf naar uw sportschool toe te slepen? Of gaat u liever niet alleen naar een personal trainer toe? In beide gevallen is het advies om een trainingsmaatje te vinden. Door met een vriend of vriendin te sporten, geniet u van enkele voordelen. Zo is het veel leuker om samen te sporten én vormt uw trainingsmaatje voor jou een stok achter de deur. Andersom vormt u voor uw trainingsmaatje ook een stok achter de deur. Jullie helpen, motiveren en steunen elkaar. Dit komt zéker tijdens de zomerperiode maar al te goed van pas.
 

SPORT OP DE JUISTE MOMENTEN

Tijdens de zomerperiode is het belangrijk om op de juiste momenten te sporten. Dit betekent dat u bijvoorbeeld ’s ochtends of ’s avonds gaat sporten. In de ochtend en avond is het nog niet bloedheet, waardoor het sporten beter vol te houden is.
 
Niet alleen het moment is van belang, maar ook de locatie. Sport bij voorkeur op een locatie met airco, zodat u het niet té warm krijgt tijdens het sporten. Ook is het wenselijk om te sporten op een locatie waar u alle trainingsbenodigdheden bij de hand heeft. Bij Fit in Twente beschikken we over een dergelijke locatie. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van alle personal training mogelijkheden!