HET VERSCHIL; ONLINE PERSONAL TRAINER EN VIRTUELE TRAINING!

HET VERSCHIL; ONLINE PERSONAL TRAINER EN VIRTUELE TRAINING!


Het meedoen aan een virtuele training van 60 minuten heeft waarschijnlijk niet dezelfde uitkomst als een coaching sessie met een online personal trainer. Misschien is het voor u niet voldoende om het gewenste resultaat te behalen. Veel kan ook afhangen van wat u de rest van de dag en week met uw tijd doet. Geweldige resultaten en goeie systemen gaan hand in hand.

Een online personal trainer, bied u meer dan één uur voor de camera staan. Misschien heeft u behoefte om één uur lekker in het zweet te werken, echter is er vaak meer hulp nodig om op een verantwoordelijke manier uw doelen te bereiken.
In dit artikel bespreken we de verschillen tussen goede online personal training en het uitvoeren van virtuele personal trainings sessies.


INDIVIDUELE BEHOEFTE EN DOELEN

Het is buitengewoon moeilijk, zo niet onmogelijk, om al uw behoeften en doelen te behalen, door één of twee keer per week mee te doen aan een virtuele personal trainings sessie. Tijdens de virtuele sessie met bijvoorbeeld zoom, ligt de focus op lichaamsbeweging, en is er minimale ruimte om iets anders te doen, zoals praten over uw voeding of levensstijl.
Vaak bied een online personal trainer, in het begin van uw reis, een beoordelingsvragenlijst, video-coaching of check-ins aan. Wat natuurlijk een geweldige aanvulling is, om ervoor te zorgen dat u het traject goed begint en gedurende uw reis, op schema blijft liggen.


VOEDINGS EN LEVENSSTIJLCOACHING

Als u vooruitgang wilt boeken in de richting van uw doelen, dan hangt dit vaak af van meer dan alleen het trainen. Uw voedingsgewoontes hebben waarschijnlijk het meeste invloed op u, als u uw lichaamssamenstelling wilt verbeteren. Daarbij is het vaak NIET het geval dat u meer moet weten over voeding of wat u wel of niet moeten eten, maar het gaat vaak meer over gewoonten die uw levensstijl omringen.
Als u resultaten wilt zien en wenst, is het absoluut noodzakelijk om uw kennis, tools en systemen tot u te nemen, om uw gewoontes te verbeteren. U kunt dit niet doen gedurende de tijd die u aan uw virtuele training besteed! Dus het is van groot belang om herinneringen te ontvangen of een dagboek te hebben, voor het bijhouden van gewoonten. Dit helpt u de dagelijkse taken en gewoontes in de gaten te houden.


FLEXIBILITEIT IN SCHEMA

Ik zou u niet aanraden om NIET een virtuele personal trainings sessie te volgen, vooral als dat is wat u graag wilt doen. Met online personal training heeft u echter de flexibiliteit om uw werk schema te beheren op een manier die voor u goed werkt. U heeft de vrijheid, om uw zorgvuldig samengestelde trainingen af te werken volgens uw schema. De voordelen zijn enorm; u kunt op vakantie gaan of u kunt een zakenreis hebben, zonder een training te hoeven missen!
 

GEWOONTEN & VERANTWOORDELIJKHEID

Als u een levensstijl transformatie nodig heeft of wilt, is het van cruciaal belang om aan uw gewoontes te werken. Door echt de nadruk te leggen op het veranderen van gewoontes, op alle mogelijke manieren, en een coach die u daarin begeleid, stelt u in staat om levenslange veranderingen en verbeteringen te zien. Elke keer beter en stap voor stap veranderen, wat betreft voeding, training, slaap, levensstijl, aantal stappen; alles! Het telt allemaal mee!
Virtuele training sessies; één of twee keer per week, hebben niet de ruimte om u op deze holistische manier te coachen, dus de impact van die sessies op levensstijlverandering, is enigszins beperkt. Ze kunnen een uitstekende aanvulling zijn op een hybride trainingsmodel, dus we moeten het ook niet in diskrediet brengen. Maar het hebben van een goed online coaching omgeving waar u zo vaak als nodig is kunt communiceren met uw online personal trainer, zodat u vooruitgang blijft boeken in de richting van uw doel, zal u veel meer helpen dan wekelijkse een virtuele training sessie via een videostreamingdienst.

SAMENVATTING

Virtuele trainingen hebben zeker hun plaats; natuurlijk doen ze dat. Maar als u op zoek bent naar een flexibeler schema en als u levensveranderende coachingondersteuning wilt ontvangen, dan is er een betere manier.

Als u wilt transformeren naar een gezondere en fitte levensstijl op korte en lange termijn, is het op dit moment een goed moment om dit online te doen. Nu iets veranderen kan op lange termijn veel verandering en resultaat geven.

Fit In Twente is een online en offline personal trainings bureau om u te helpen levensveranderende resultaten te behalen. Wij helpen u met het gemakkelijker en beter maken van uw keuzes, voor de rest van uw leven en dat uw keuzes ook daadwerkelijk vol te houden zijn.