• Online personal training

  Online personal training

  overal ter wereld!

online personal training

online personal training


online-personal-trainerIk verzorg Online Personal Training en Personal Coaching vanuit mijn eigen trainingslocatie. Als trainer verzorg ik  mijn Online Trainings programma's dat ik uw lichaam super fit en super sterk maak. Ik help bijna dagelijks personen die druk bezet zijn met het transformeren van hun lichaam, in een zo veilig en snel mogelijk manier. Ik doe dit door; op maat en op resultaat gerichte online trainingsprogramma’s te maken, gebaseerd op uw individuele levensstijl en persoonlijke doelstellingen. Op regelmatige basis heb ik contact met u, om ervoor te zorgen dat we een no-nonsens cultuur hebben en dat we de online trainingen onderbouwen met zoveel mogelijk wetenschappelijke kennis.
 

ONLINE PERSONAL TRAINING MISSIE:

Mijn missie is om u, hoge kwalitatieve Online Personal Training & Online Coaching service aan te bieden en om uw lichaam en geest zo FIT en sterk, als mogelijk te maken.
 

WAT IS ONLINE PERSONAL TRAINING?

Online Personal Training is een nieuwe en gave manier om op een enthousiaste manier Fitness Coaching te ontvangen. Met het doel om levensstijl verandering in gang te zetten en te behouden! Het online personal training programma kan door jong en oud, man en vrouw gevolgd worden. Het online programma is een flexibele, betaalbare en gemakkelijke manier. Met Online Personal Training kunt u met de beste trainers uit de wereld werken, waar in de wereld u maar wilt.
 

online-personal-trainerHOE WERKT ONLINE PERSONAL TRAINING?

Voordat u officieel aanmeld, stuur ik u een vragenformulier toe. Dit is een lijst, met alle informatie die ik nodig heb, om uw personal online training programma te maken.

Ik geef u niet een online personal trainingen programma, op een manier, die alleen algemeen is en uzelf ermee bezig laat. In plaats daarvan creëer ik een specifiek plan voor u zodat u uw persoonlijke fitness doelstellingen behaalt.
Dat is niet het enige. Om het gemakkelijker en leuker te maken, begeleid en motiveer ik u gedurende de gele periode door het online trainings programma.
 
Om u goed te coachen, kunnen we wekelijks in-checken, kan ik eventueel een persoonlijke video feedback geven, indien nodig uw trainingsplan aanpassen via de MyWellness app en uw voedingsvoortgang monitoren, met de My Fitness Pal.DE VOORDELEN VAN ONLINE PERSONAL TRAINING;

 • U krijgt een op maat gemaakte trainingsplan
 • U kunt trainen waar u wilt
 • U wordt begeleid door een trainer die gemotiveerd is
 • Trainings methoden die bewezen resultaatgerichte zijn
 • Trainen wanneer het u schikt
 • Goedkoper dan een fysieke personal trainer
 • Ik ben goed bereikbaar & reageer snel
 • Ongelimiteerde app & email ondersteuning

Personal Trainng Online