ONLINE SPORT COACH

ONLINE SPORT COACH


online sport coachIk ben een Online Sport Coach en werk vanuit Nederland. Ik ben geschoold in het super fit en super sterk maken van uw lichaam. Ik help dagelijks druk bezette personen met het transformeren van hun lichaam in een zo snel mogelijk tijd en op een zo veilig mogelijke manier. Ik doe dit door; op maat gemaakte en resultaat gerichte online trainingsschema's te maken, gebaseerd op de individuele levensstijl en fitness doelstellingen van de individu. Regelmatige heb ik contact met u, om ervoor te zorgen dat we een no-nonsens cultuur hebben en de online sport trainingen onderbouwen we met zoveel mogelijk wetenschappelijke kennis. Zodoende behalen wij uw doelen. 
 

DE MISSIE VAN EEN ONLINE SPORT COACH:

Mijn missie is om u, hoge kwalitatieve Online Trainingen & Online sport coaching service aan te bieden. Om uw lichaam en geest zo FIT en sterk, als mogelijk te maken.
 

WAT DOET EEN ONLINE SPORT COACH?

Online Sport Coach is een nieuwe en gave manier om op een enthousiaste manier Fitness Coaching aan te bieden om, bij u, levensstijl verandering in gang te zetten. Het online trainingsschema kan door u, overal gevolgd worden op een zeer gemakkelijke, flexibele en betaalbare manier. Met een Online Sport Coach kunt u, waar u maar wilt, overal in de wereld trainen. 
 

online sport coachHOE WERKT EEN ONLINE SPORT COACH?

Voordat u officieel aanmeld, stuur ik u het Personal Profile Form toe. Dit is een vragenlijst, met alle informatie die ik nodig heb, om uw personal online sport coach programma te maken.

Ik ben niet de online sport coach die u alleen maar een algemeen trainingsplan toe stuurt en uzelf ermee bezig laat. In plaats daarvan creëer ik een specifiek en op maat gemaakt plan voor u, zodat u uw persoonlijke fitness doelstellingen behaalt.
Daarbij laat ik het niet. Om het leuker te maken, begeleid en motiveer ik u gedurende de gele periode door het online programma.
 
Om u goed te coachen in uw sport of levensstijl, kunnen we wekelijks in-checken, kan ik een persoonlijke video feedback geven, indien nodig uw trainingsplan en schema's wijzigen via de MyWellness app en uw voedingsvoortgang monitoren, met de My Fitness Pal.DE VOORDELEN VAN EEN ONLINE SPORT COACH;

  • Op maat gemaakte trainingsschema
  • U kunt overal en waar u wilt trainen
  • U krijgt ondersteuning van een gemotiveerde trainer
  • Bewezen en resultaatgerichte trainings methoden
  • Heel flexibel trainen
  • Het trainen is voordeliger dan een fysieke personal trainer
  • Ik ben goed bereikbaar &
  • Ongelimiteerde app & email ondersteuning

online sport coach