• exclusief

    exclusief

    in rust en privacy

Locaties

Locaties



VAN DER VALK HENGELO 
Een locatie waar FIT personal trainingen, small group trainingen en outdoor trainingen verzorgt is het sfeervolle Hotel Hengelo. Een compacte fitnessruimte met diverse toestellen is voor alle trainingen beschikbaar. Door de ideale ligging aan de A1 zijn de faciliteiten uitstekend bereikbaar vanuit: Enschede, Oldenzaal, Hengelo, Borne, Almelo en Dinkelland.

LANDGOED DE HOLTWEIJDE
Als u privacy, rust en luxe waardeert, dan bent u bij Landgoed de Holtweijde op het juiste adres. Na een personal training kunt u relaxen in de sauna of baantjes trekken in het zwembad. 
  
IN HOME
Naast de trainingen die wij bij u thuis verzorgen kan de personal trainer u ook eventueel adviseren over het aanschaffen van fitnessapparatuur. 
 
IN COMPANY
Een effectieve manier om uw medewerkers aan hun gezondheid te laten werken is een aantrekkelijke bedrijfsfitnessvoorziening. Dit verzorgen wij graag middels een complete accommodatie en een personal coach in uw eigen pand.
 
OUTDOOR 
Elke gewenste buitensport locatie naar keuze kunnen wij een training verzorgen. Het landschap in Twente biedt hiervoor legio mogelijkheden.