Boek nu een gratis intake gesprek!
  • sterk verhaal

    sterk verhaal

    van u

Referenties

Referenties


Wat heeft Activelifestyle mij gebracht?
Voor mij als fysiotherapeut is belangrijk: verander je levensstijl wanneer je daar klachten door ondervindt. Dat geldt ook voor mezelf en ik wilde daar graag wat aan doen maar wist niet goed hoe ik dat zelf moest doen.
Dus een personal coach gezocht bij Fit in Twente en begonnen met dit programma.
Na een uitvoerig gesprek en uitvoeren van een fitheidsprofiel is daar een oefenprogramma uitgekomen voor de komende 2 maanden wat ik thuis zelf kan doen (wanneer het mij uitkomt), samen met verandering in eetgewoonte (geen dieet!) en uitleg over veranderen van gewoonten (dat laatste gaat echt niet van het ene op het andere moment goed, daar is ook tijd voor nodig). Haalbare doelen die gezamenlijk een duidelijke meerwaarde hebben boven losse onderdelen.
Consequent doen en terugkoppelen via app en terugkom-moment gaven mij de juiste steun in de rug, evenals het resultaat van het herhaalde fitheidsprofiel: aanzienlijke verbetering over de hele linie en we gaan door voor nog 2 maanden en als extra doel 10 km lopen bij de Enschede Marathon. Dat is gelukt (in een goede tijd ook nog) en weer verbetering van de fitheidsprofiel-resultaten.
Door de begeleiding, de uitleg en de zelf meetbare (positieve) resultaten is er een grote verandering opgetreden waar ik heel blij mee ben en waar ik nu zelf goed mee verder kan gaan. Het resultaat bevestigt het effect van het programma en dat motiveert om verder te gaan.
 
Samengevat: laagdrempelig, duidelijke verbetering van mijn gezondheidsprofiel, meer kracht en minder blessures, meer uithoudingsvermogen en meer vertrouwen dat ik het zelf weer in de hand heb en me bewust ben van wat wel en niet goed voor mij is. Ik weet waarom ik het doe en het is de investering in tijd en geld meer dan waard. Een aanrader voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar eigen gezondheid wil werken, nu en in de toekomst.
 
                                                                                                                                Man, 59 jaar, fysiotherapeut.

 

"Wij sporten inmiddels al 2 jaar bij Fit In Twente. De trainingen zijn erg uitdagend. Door de persoonlijke begeleiding ga je altijd net iets verder dan bijvoorbeeld in de sportschool. Toch blijft het leuk door de gevarieerde lessen met steeds weer nieuwe 
oefeningen. Andre is altijd enthousiast en weet ons telkens opnieuw te motiveren. We zien de meerwaarde van een personal trainer absoluut terug in de resultaten die we de afgelopen 2 jaar behaald hebben. Een uur lang keihard werken maar iedere keer na afloop weer een voldaan gevoel!"

                                                                                                                               Anoniem

 
Na een periode van ziekte en hartrevalidatie was ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te sporten. Door mijn ziek zijn waren mijn conditie en spierkracht sterk afgenomen en wist ik niet goed meer wat mogelijk en haalbaar was. Bij het zien van de website van André had ik gelijk een goed gevoel. 
Na een intakegesprek zijn we van start gegaan. Er was veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie, iets wat ik had gemist bij verschillende fysiotherapeuten waar ik intussentijd was geweest om te trainen. Tijdens de periode van intensief aangepast trainen voelde ik me superfit. Ik heb het sporten, de aandacht en begeleiding als zeer prettig ervaren.
Vaak erg pittig, grenzen opzoekend, maar met resultaat en 
André kan je prima motiveren. En nu het geleerde in praktijk
brengen in de sportschool!!

                                                                                                                               ...... 44 jaar.

 
Barbara en Marcel over FIT:
We sporten al twee jaar bij Fit. Dat is best lang als je bedenkt dat we daarvoor vaak al na een maand of drie afhaakten en eigenlijk helemaal niet meer aan sport deden.
Waarom het nu wel goed gaat?
Er worden (in onderling overleg) duidelijke en vooral haalbare doelen gesteld en het trainingsprogramma is behoorlijk afwisselend. Met hulp van het enthousiasme van Andre en Harold halen we die doelen ook. Dat is natuurlijk best wel motiverend. 
En zit het even tegen of hebben we niet zoveel zin dan is er positieve feedback of een andere trainingsvorm die ons weer motiveert.
We merken dat we conditioneel vooruitgaan, sterker worden en blijvend bewuster met voeding omgaan. Voor ons een reden om nog lang bij FIT te blijven sporten.
 
Waarom Fit in Twente?
Omdat het “op maat” afgestemde sporttraining is. Er wordt eerst geïnventariseerd wat kan je en wat wil je? Naar aanleiding daarvan maakt de trainer een individueel sportplan voor je.
Dit loopt als rode draad door de training. Je kunt de training plannen wanneer het jou uit komt ofwel past in jouw agenda, ik ervaar dit als een groot voordeel en je bent niet gehouden aan openingstijden van een sportschool. Door deze individuele
begeleiding en motivatie, haak je niet zo snel af en wordt het doorzetten enorm gestimuleerd. Voor mij betekent dit dat ik sport zelf leuk begin te vinden. 
De tijd dat jij de trainer hebt “ingehuurd” is hij er ook enkel en alleen voor jou en je hoeft hem niet te delen met meerdere of andere sporters.

                                                                                                                         Mw. Jos Bosch

 
Ik ben al 5 jaar aan het trainen bij Fit in Twente, Andre Wigger, en het bevalt mij uitstekend. Waarom? Ik sportte al vele jaren in de sportschool. 1x per week bodypump en 1 x per week spinning –bike. Later ben ik overgegaan naar 2x per week spinning –bike. 
Toch merkte ik, ik ben 65 jaar, dat ik alles niet meer zo soepel kon. Er stond een oproep in de krant om je fitheid te testen en toen merkte ik dat mijn conditie veel te wensen overliet. Ik had al m’n hele leven aan de lijn gedaan en ben de laatste jaren serieus en goed op mijn voeding gaan letten. Maar ja…als het gezellig is….Dit bedacht ik mij allemaal. Ik train 1 x per week en steeds is  het een verrassing welke training ik moet doen. Het wordt precies bijgehouden. De ene keer is het je armen en schouders als extra trainingsaccent en de andere keer zijn het de rug en beenspieren. En altijd ook wordt er aan mijn uithoudingsvermogen gewerkt. 
Momenteel loop ik met heel veel plezier minimaal 2x per week 9 km hard en lekker in het bos. Ik vind het heerlijk om na een intensieve training je naderhand fit te voelen.
En waar ik nou het meest trots op ben? Ik doe geen diëten maar let wel op wat ik eet en heb een goede balans gevonden om zo mijn gewicht op peil te houden.

                                                                                                                                     Helene.Bekijk ook:
at home training