SPORTEN IN DE OCHTEND: DIT IS WAT HET MET U DOET!

SPORTEN IN DE OCHTEND: DIT IS WAT HET MET U DOET!


Ochtenden kunnen zwaar zijn. Er is altijd zoveel te doen en er is niet genoeg tijd om het te doen. Als u daar ook nog sporten bij optelt, kan het ronduit onmogelijk lijken. Maar wat als we u vertellen dat er een manier is om ochtenden een beetje makkelijker te maken? Geloof het of niet, als u 's ochtends eerst gaat trainen, gaat de rest van uw dag een stuk soepeler.
 
Dus als u op zoek bent naar een manier om de dag goed te beginnen, lees dan verder! We gaan een aantal tips met u delen die u helpen bij ochtendsporten en waarom het de moeite waard zijn om te proberen.
 

HOE LANG MAG IK SPORTEN IN DE OCHTEND?

Hoe lang jij 's ochtends oefent in de sportschool of met een personal trainer Twente, bepaalt u helemaal zelf. Als u net begint, raden we 20-30 minuten aan. Maar als u echt een verschil wilt maken in de dag, streef dan naar 60 minuten.
 
Geloof ons, het is het waard! Gedurende de dag gaat u hier veel profijt van hebben. Waarom? Dat gaan we u later in dit artikel vertellen.
 

KAN IK SPORTEN ZONDER ONTBIJT?

Trainen op een lege maag kan een onderwerp zijn met verschillende meningen en opvattingen. Sommige mensen zweren erbij, terwijl anderen zeggen dat het een slecht idee is. We zijn hier niet om u te vertellen wat u moet doen, maar we willen u een goede tip geven hiervoor.
 
Als u gaat sporten in de ochtend zonder ontbijt, zorg er dan voor dat u een lichte work-out doet, in plaats van een zware krachttraining. Iets als yoga of een simpele jogging zou perfect zijn. En zorg ervoor dat u iets eet zodra u klaar bent! Een banaan of een energiereep is al voldoende.

 

IS SPORTEN IN DE OCHTEND OF MIDDAG BETER?

Het tijdstip van de dag doet er niet echt toe als het op trainen aankomt. Wat belangrijk is, is dat u het tijdstip vindt dat voor u het beste werkt en dat u  eraan kunt houden.
 
Of dat nu 's morgens, 's middags of 's avonds is, zorg ervoor dat u consequent bent en dat u er goed bij voelt. Dat kunnen wij tenslotte niet voor u invullen.
 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN SPORTEN IN DE OCHTEND?

Nu we enkele van de meest gestelde vragen over ochtendsport hebben beantwoord, is het tijd om het over de voordelen te hebben. En dat zijn er nogal wat!
 
  1. Gedurende de dag hebt u veel meer energie
  2. Meer productiviteit
  3. Lekkerder in uw vel
  4. Een goede nachtrust
  5. Omdat uw work-out er al opzit, hoeft u geen smoesjes meer te bedenken om niet te gaan sporten
  6. De dag begint direct goed
  7. Minder de neiging om te snacken of ongezond te eten
  8. Meer vrije tijd voor uzelf
  9. U kunt de toon zetten voor de rest van de dag
  10. En last but not least, u gaat trots zijn op uzelf!
 
Dit zijn slechts enkele van de voordelen die sporten in de ochtend met zich meebrengt. Denkt u dat het iets voor u zou kunnen zijn? Of zou u graag begeleiding willen tijdens een vroege work-out? Neem vooral een online personal trainer in de armen!