Boek nu een gratis intake gesprek!
  • sportschool

    sportschool

    wat kiest u?

SPORTSCHOOL VOOR U? TRAIN SAMEN MET FIT IN TWENTE!

SPORTSCHOOL VOOR U? TRAIN SAMEN MET FIT IN TWENTE!


"De naam sportschool wordt ook gebruikt om een accommodatie aan te duiden waar iedereen kan sporten op zogenoemde fitnessapparaten en met behulp van kleine fitness materialen kan er ook worden gesport. Vaak kan er ook aan bodybuilding worden gedaan of bij spiciale sportscholen kan er aan revalidatie worden gedaan met behulp van medische trainingstherapie. Meestal kan dit met hulp van een fysiotherapeut.

Dergelijke sportscholen stellen meestal, voor iedereen die er trainen, een persoonsgebonden trainingsprogramma op. Hiermee kan men aan de slag op de verschillende fitnessapparaten in de sportzaal van de sportschool."
Sportschool

 

SPORTSCHOOL; ZIJN WIJ DAT?

Wij zijn een "school" waar u kunt leren hoe te sporten. Bij ons leert u; de bewegingen op een veilig, correct en effectief manier uit te voeren. Bij onze "sportschool" leert u wat uw trainingsfrequentie is en wat u het beste thuis kunt doen als voorbereiding op het sporten.
Wij sporten echter niet in een grote fitnessruimte met heel veel materiaal en veel mensen tegelijk. Nee.......bij hebben hoogwaardige fitnessmaterialen en bij ons kunt u in rust en privacy trainen onder begeleiding van een personal trainer.

 

SPORTSCHOOL OF PERSONAL TRAINING

Binnen onze "sportschool" motiveren wij u, tijdens de personal training sessies om met sporten door te gaan, ook al heeft u soms een moeilijke periode. De personal trainer maakt gebruik van de specifieke sportmaterialen en zet het programma voor u dusdanig in elkaar dat elke oefening en beweging past bij uw wensen en doelen. Uw personal coach geeft u, tijdens het sporten, tips en adviesen over de juiste leefstijl en stuurt bij waar het moet. Waarom onze "Sportschool"?

✔ Omdat u fitter wilt worden
✔ Omdat u sterker wilt worden
✔ Omdat u actiever wilt worden
✔ Omdat u wilt afvallen
✔ Omdat u beter belastbaar tegen stress wilt zijn
✔ Omdat u een sterk hart wilt hebben
✔ Omdat u sterke botten wilt
✔ Omdat u elasticiteit van uw huid & longen wilt verbeteren
✔ Omdat u weerstand wilt verhogen
✔ Omdat u geen blessures wilt hebben 
✔ Omdat u spiermassa wilt opbouwen
✔ Omdat u moet revalideren
✔ Omdat u, uw lichaam wilt vormen
✔ Omdat u, uw bloeddruk omlaag wilt brengen
✔ Omdat u, uw cholesterol omlaag wilt brengen
✔ Omdat u, uw glucose (bloedsuikerspiegel) op peil wilt houden
✔ Omdat u het verouderingsproces wilt tegen gaan


U bent bij ons op het juiste adres voor:
Sportschool Hengelo
Sportschool Oldenzaal
Sportschool Borne