TRAINEN ALS 50-PLUSSER - TRAIN SAMEN MET FIT IN TWENTE!

TRAINEN ALS 50-PLUSSER - TRAIN SAMEN MET FIT IN TWENTE!


Nu u de 50 bent gepasseerd, heeft u vast wel eens gemerkt dat uw lijf niet meer zo soepel en sterk is als vroeger. Sporten wordt vaak weggezet als ‘iets voor jongeren’, maar juist een ouder lijf heeft veel baat bij beweging. Misschien nog wel meer dan een jong lijf. Regelmatig trainen geeft de 50-plusser een sterk en soepel lichaam met minder kwaaltjes. Echter vraagt de training voor 50-plussers een paar kleine aanpassingen.


NIET MINDER SPORTEN, MAAR ANDERS SPORTEN

Een trainingsschema voor 50-plussers houdt niet in dat u minder mag sporten, integendeel. Wel moet u letten op hoe u traint. Een ouder lichaam heeft bijvoorbeeld meer tijd nodig om te herstellen. Waar het eerder maar één dag kostte om te herstellen, heeft u er nu drie nodig. Ook is het aan te raden om niet een aparte spiergroep te pakken om te trainen, maar om altijd een full-body workout te doen. Onder begeleiding van een personal trainer kunt u de trainingen periodiek verzwaren. Kies bijvoorbeeld op één trainingsdag voor crossfit en op een andere trainingsdag een full-body workout. 


WARMING UP & COOLING DOWN

Daarnaast is een uitgebreide warming up en cooling down erg belangrijk voor 50-plussers. Pak de fiets naar de sportschool, dan heeft u al een geweldige warming up én cooling down te pakken. Vergeet het stretchen niet, maar houd het hier ook zeker niet bij. Dit is erg belangrijk om blessures tegen te gaan. Tevens beperkt dit de spierpijn behoorlijk. Even uitwandelen na het sporten doet al wonderen. 


PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA

Ik ben gespecialiseerd in het trainen van 50-plussers en kan u ook voorzien van personal training om uw persoonlijke doel te bereiken. Of u nou net begint of al langere tijd sport, samen werken we op een verantwoorde en snelle manier naar uw doelen toe. 


ALTIJD EN OVERAL TRAINEN

Met mijn online personal trainer programma maak ik het trainen voor iedereen laagdrempelig en toegankelijk. Geen tijd om te trainen? Die smoes kunt u nu niet meer gebruiken, want de online personal trainer is altijd en overal bereikbaar. Waar u ook bent en wanneer u maar wilt. 


WEKELIJKSE INCHECKEN BIJ DE PERSONAL TRAINER

Betekent dit dat ik u aan uw lot overlaat zodra u uw op maat gemaakte trainingsschema heeft ontvangen? Absoluut niet. Ik begeleid u gedurende het gehele online programma, tot u uw doelen heeft behaald. Tevens kan ik u middels video’s van feedback en tips voorzien om nog beter te trainen. Uw trainingsschema is 24/7 toegankelijk via de MyWellness-app. Indien gewenst kan ik ook meedenken over uw voedingsschema. 

BETAALBARE PERSONAL TRAINER


Samen zorgen we voor het snelste resultaat op een veilige manier. En ook fijn: onze online personal trainer is zeer betaalbaar. Iedereen verdient een personal trainer die helpt om gezond en sterk te worden en te blijven. Interesse gekregen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!   
 


Bekijk ook:
personal trainer enschede