TRAINEN TIJDENS UW PENSIOENGERECHTIGDE LEEFTIJD

TRAINEN TIJDENS UW PENSIOENGERECHTIGDE LEEFTIJD


Een gezond lichaam zorgt voor een betere mentale en fysieke gezondheid tijdens uw pensioengerechtigde leeftijd. Een actief en sportieve levensstijl kan de lichamelijke veranderingen tegen gaan. Één van de meest verstandige beslissingen is om te gaan sporten en het liefst onder begeleiding van een personal trainer. Met een personal trainer kunt u samen kijken naar wat u precies nodig heeft. Vervolgens stemt de personal trainer uw wensen af op een goed en effectief trainingsprogramma. Bij Fit In Twente kunnen we ook al starten met eenvoudige sportoefeningen voor thuis, die u gemakkelijk in uw dagelijkse leven kunt integreren. Zo blijft u gemotiveerd en gefocust, waardoor u actief in het leven blijft staan.
 

WAAROM SPORTEN NA UW PENSIOEN ZO BELANGRIJK IS

Natuurlijk hopen wij dat u een actief werkleven gehad heeft en dat u heel lang super fit blijft. Echter blijkt vaak dat de eenvoudige dagelijkse taken minder gemakkelijk gaan dan wanneer u 18 was. En dat er “hier en daar” zich een aantal pijntjes ontwikkelen. Wanneer u niet traint zal de spierkracht en het evenwichtsgevoel langzaam af nemen en het lichaam wordt gevoeliger voor bot- en gewrichtsproblemen. Deze processen kunt u tegen gaan door te zorgen dat uw spiermassa op peil blijft en uw uithoudingsvermogen niet verminderd.


EEN PERSONAL TRAINER KAN U HELPEN MET;

  • Uw oefeningen goed uit te voeren. Naast de keuze van de juiste oefeningen voor uw lichaam helpen wij ook met de juiste uitvoering. De vorm of b.v. het tempo kan van invloed zijn op een goed en gezond resultaat. Eventueel verkeerd aangeleerde oefeningen kunnen gecorrigeerd worden en oefeningen kunnen ter plekke moeilijker of makkelijker gemaakt worden.
  • Constante variatie. De variatie is belangrijk voor uw motivatie! Hierdoor blijft u op een leuke en plezierige manier trainen.
  • Zelfvertrouwen. Doordat u samen met uw trainer, op een gecontroleerde en veilige manier, nieuwe oefeningen uitvoert, groeit uw vertrouwen in uw eigen lichaam en in uw eigen kunnen.


BETAALBARE PERSONAL TRAINER

Samen zorgen we voor een snel resultaat op een veilige manier, zodat u met plezier kunt blijven bewegen. Naast de personal coach is onze online personal trainer zeer betaalbaar. Dus ook die oefeningen voor thuis kunt u gemakkelijk blijven doen. Iedereen verdient een personal trainer die helpt om sterk te worden en uw uithoudingsvermogen op peil te blijven houden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen!