WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER?

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER?


Een personal trainer is iemand die geschoold is in het geven van fysieke training aan zijn klanten. De personal trainer heeft een achtergrond in bewegingsleer en maakt een op maat gemaakt persoonlijk trainingsprogramma en voert deze samen met de klant uit. Daarbij zorgt de personal trainer voor persoonlijke aandacht, ondersteuning en motivatie. De personal trainer gaat doelgericht te werk en past het trainingsprogramma aan als het nodig is om een realistisch en gewenst resultaat van de klant te behalen. Het uiteindelijke product van de personal trainer is het resultaat van zijn klanten!
 

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER EN WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

Er zijn verschillende redenen om een personal trainer te kiezen! Elk persoon is uniek, ieder lichaam is anders en elk persoon heeft andere wensen. Het woord “personal” zegt het al, uw persoonlijke wensen en doelen staan centraal. Uw trainer is er alleen voor u!

Wat doet een personal trainer bij het kiezen van uw doelen? Doelen kunnen gaan om:

  • afvallen
  • sterker worden
  • strakker worden
  • fitter worden

Of misschien wel een combinatie van dit alles. Samen met uw trainer bepaalt u uw doel. Maar ook hoe en hoe snel u deze doelen wilt en kunt behalen.  

 

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER BIJ FIT IN TWENTE?

Fit In Twente is een personal trainings bureau dat de levensstijl van u wil verbeteren en die verbeterde levensstijl blijvend wil ondersteunen. Onze trainers doen dit door middel van voldoende beweging aan te bieden, voedingsadviezen te geven en gedragsverandering teweeg te brengen. Aan de basis van deze aanpak staat één kern centraal: Fysieke Gezondheid. Wilt u ontdekken hoe personal training u kan helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!
 

WAT DOET EEN PERSONAL TRAINER EN WAAR KUNT U DIE IN TWENTE VINDEN?

Op verschillende plaatsen in Twente bieden wij personal training aan. O.a. Hengelo, Oldenzaal, Haaksbergen, Borne.

Bekijk ook:
wedding fitness