WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER?


Bent u in de buurt van Twente of Hengelo woonachtig? En bent u op zoek naar een goede online personal trainer? Dan hoeft u in principe niet meer verder te zoeken. Bij ons bent u voor de beste persoonlijke begeleiding aan het juiste adres. Wij voorzien u van de juiste motivatie én van een goed trainingsschema. Deze combinatie zorgt ervoor dat we samen snel uw gestelde doelen behalen.
 
Twijfelt u nog enigszins over het inschakelen van een personal trainer? Dat is op zich goed voor te stellen. Over personal trainers doen namelijk enkele minder positieve verhalen de rondte. Personal trainers zijn bijvoorbeeld erg duur of zijn alleen maar met zichzelf bezig. Uiteraard kunnen wij niet voor andere trainers oordelen, maar bij ons gaat deze vlieger absoluut niet op. Nee, bij Fit In Twente geniet u juist van veel voordelen.
 

STOK ACHTER DE DEUR

Door met ons in zee te gaan, creëer wij een stok achter de deur. Hebt u op een bepaalde dag helemaal geen zin om te trainen? Dan gaat u toch. U hebt immers voor onze diensten betaald en u weet dat wij op u staan te wachten. Wij vormen dan ook de gewenste stok achter de deur, zodat u geen training meer overslaat. Dát komt uw gezondheid alleen maar ten goede.
 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Bij ons bent u van een persoonlijke begeleiding verzekerd. Dit begint al bij het opstellen van een geschikt trainingsschema. Wij analyseren uw huidige conditie, gesteldheid en spiermassa. Tevens horen wij u wensen graag aan.
 
Aan de hand van deze gegevens stellen wij een geschikt trainingsschema op. Dit schema is volledig op u en uw huidige level afgestemd. Vervolgens voorzien wij u tijdens elke training van persoonlijke begeleiding. We motiveren u, we voorzien u van tips en we zorgen ervoor dat u alle oefeningen op de juiste manier uitvoert. Uiteindelijk komt dat uw niveau ten goede.
 

REALISTISCHE DOELEN OPSTELLEN

Voordat u met een personal trainer in zee gaat, zou u na moeten denken over uw doelen. De ervaring leert echter dat het voor een individu lastig is om realistische doelen op te stellen. Gelukkig helpen wij u hier een handje bij.
 
Dankzij onze ervaring weten wij precies wat wel én wat niet mogelijk is. Op basis daarvan stellen wij graag – samen met u – realistische doelen op. Elke training die u bij ons uitvoert, staat in het teken van deze doelen. Samen werken we toe naar de gewenste resultaten!
 

DIVERSE DIENSTVERLENING

Bij personal training Hengelo gaat het niet alleen om de trainingen zelf. Nee, wij voorzien u ook op andere gebieden van belangrijke tips en informatie. Zo zijn wij ook in staat om een compleet voedingsschema voor u op te stellen. Door ook met dit schema aan de slag te gaan, zit u al snel een stuk beter in uw vel. Ook komt dit het behalen van de (realistische) doelen alleen maar ten goede.
 
Verder voorzien wij u ook van handige tips op het gebied van mindset. Om de gewenste doelen te behalen, moet u namelijk over een bepaalde mindset beschikken. Uiteindelijk is een personal trainer méér dan alleen een begeleider bij de trainingen.