WEDDING FIT; FITNESS TRAINING VOOR UW TROUWDAG

WEDDING FIT; FITNESS TRAINING VOOR UW TROUWDAG


U wilt er op “de mooiste dag van uw leven” fantastisch uit zien en 100% FIT voelen. Wij helpen u daarmee door minimaal 6 weken (tot 13 weken) voor de trouwdatum met fysieke trainingen en voedingsbegeleiding te beginnen. Deze special is niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom, ouders en bruidsmeisjes.
 
Met de “Wedding-FIT” special krijgt u:
 • Een intake met een personal trainer, die samen met u een trainingsschema samenstelt
 • In een periode van minimaal 6 weken (maximaal 13 weken) minimaal 2 keer per week trainen onder begeleiding van een personal trainer
 • Met een online trainings programma traint u 1x per week heel eenvoudig een kort programma in huis
 
Bij de “Wedding-FIT” special is eveneens inbegrepen:
 • Vrij gebruik van handdoeken en uw personal trainer zorgt voor een gevulde bidon tijdens de trainingen
 • Elke week reiken wij u, via de email, verbeterpunten aan op het gebeid van voeding & levensstijl
 • Wekelijks een weeg moment om uw voortgang in kaart te brengen
 
Wanneer alle fysieke trainingen met goed gevolg zijn afgenomen dan wordt dit beloond met 2 introducé waardecheques t.w.v. € 98,00 voor personal training.
 
U kunt starten, zonder entreegeld, vanaf € 799,00 (6 weken) per persoon. Een bruiloft is al duur genoeg, kom samen en uw aanstaande gaat mee voor de helft van de prijs!  Voor informatie en een vrijblijvende intake kunt u contact opnemen met Andre Wiggers van Fit In Twente. Tel: +31 (0) 6 105 106 66 of E-mail: info@fitintwente.nl

Wedding-FIT

Gaat u voor strapless, een lage rug of een aansluitende jurk? Het Wedding-FIT programma maakt een programma op maat, voor uw lichaam en uw jurk. Wij zorgen voor een onvergetelijke entree op uw mooiste dag. Afhankelijk van uw tijd, motivatie en doelstelling adviseren wij om minimaal 6 weken tot 6 maanden voor de trouwdatum met deze training te starten en om stress te voorkomen adviseren we om drie maanden van tevoren te starten.
 
Het Wedding-FIT programma bestaat uit fysieke training samen met een personal trainer, online personal trainingsprogramma en voedingsadviezen. Onze personal trainer zal u gaan begeleiden op weg naar uw mooiste dag! Meer weten over het Wedding-FIT programma? Bel of mail ons. Uw familie, kennissen en vrienden zullen deze dag versteld staan!!

Het "wedding-FIT" programma is uit te breiden met:

 • Enkele weken voor de bruiloft een volledige gezichtsbehandeling en stylen van de wenkbrauwen
 • Het aanbrengen van de proef make-up en proefkapsel
 • 2 à 3 dagen voor de bruiloft worden er gel nagels gezet 
 • 2 á 3 dagen voor de bruiloft het bijwerken van de wenkbrauwen
 • Bruidsmake-up en kapsel op de grote dag zelf 
Deze uitbreiding wordt mogelijk gemaakt door: B-You Cosmetics