FIT SPECIALS

FIT SPECIALS


Specials zijn erop gericht om één sportief doel na te streven. Hieronder een aantal voorbeelden. Laat ons weten wat uw special is en wij helpen u graag.


WEDDING-FIT

U wilt er op “de mooiste dag van uw leven” fantastisch uitzien en 100% FIT voelen. Uw personal coach helpt u daarmee door minimaal 6 weken (tot 13 weken) voor de trouwdatum met de personal training en voedingsbegeleiding te beginnen. Deze special is niet alleen voor de bruid maar ook voor de bruidegom, ouders, bruidsmeisjes en overige geïnteresseerden.

ZWANGER-FIT

Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om te blijven bewegen onder deskundige begeleiding van een personal trainer. Zwangerschap heeft meer impact in het leven van een vrouw dan welke andere fysieke belasting dan ook.

GOLF-FIT

Een beter fysiek gestel en goede mentale voorbereiding kunnen ertoe leiden dat uw golfspel beter wordt. In het Golf-FIT Programma gaan wij van basisoefeningen naar heel dynamische (bijna) golf bewegingen. Minimaal twee keer per week traint u onder begeleiding van een personal trainer op uw eigen niveau voor minimaal zes weken.

SKI-FIT

Het doel van deze training is fitter worden in het algemeen en skifit in het bijzonder. Met het “SkiFit!” programma krijgt u:

  • Een intake met een personal trainer waar een fitheidprofiel wordt afgenomen. Aan de hand hiervan wordt het trainingschema samengesteld
  • Wekelijks met een personal trainer samenstellen van het trainingsprogramma voor die week en bespreken van het resultaat
  • Een maal per week één uur gezamenlijk sporten onder begeleiding van een personal trainer tijdens een Small Group Training


STARTEN MET ONZE SPECIALS

U kunt starten zonder entreegeld en u kunt beginnen met het programma wanneer u het wilt. Schrijf u nu in door een reserviring bij Andre Wiggers te maken.