Boek nu een gratis intake gesprek!
  • afvallen

    afvallen

    gezonder en fitter voelen

WAAROM AFVALLEN?

WAAROM AFVALLEN?


U wilt afvallen omdat u minder gezondheidsproblemen wilt! U wilt geen risico op verschillende lichamelijke ziektes, zoals diabetes type 2 (suikerziekte) en hart- en vaatziekten! U wilt afvallen om uw slaapritme verbeteren. Of u wilt "gewoon" fitter voelen!
 

AFVALLEN BEGINT BIJ LEVENSSTIJLANALYSE

Aan de hand van de analyses met o.a. het bijhouden van een voedingsdagboek gaan we bekijken hoeveel u wilt afvallen en wat uw voedingsgewoontes zijn. Wij werken met u naar een langdurige oplossing door anders en beter te gaan eten, zodat u uiteindelijk een gezonde levensstijl heeft. Tijdens de personal training sessies nemen wij hier uitvoerig de tijd voor om u goed te kunnen begeleiden.
 

EERST VOEDINGSADVIES EN DAN AFVALLEN

Wij bieden advies en tips zonder uw eetpatroon radicaal om te gooien. Een geleidelijke aanpassing van uw voedingsgewoonten biedt de grootste kans om af te vallen.  U leert stap voor stap gezondere keuzes te maken en beter te eten. Vervolgens is het de kunst om de nieuwe aangeleerde gewoontes vol te houden! Uw personal trainer helpt u hierbij en is de stok achter de deur!
 

AFVALLEN ONDER BEGELEIDING VAN EEN DIËTIST

Desgewenst werken we nauw samen met diëtisten om u een axtra boost te geven, en u op een verantwoordelijk manier af te laten vallen. Op afspraak kan de personal coach in een vrijblijvend gesprek u de juiste tips en adviezen geven.

AFVALLEN, VOEDING & SPORT

Ook voor u als sporter is het belangrijk om een goed gewicht te hebben en u vindt het belangrijk om te kiezen voor gezonde producten, voldoende variatie en uitgebalanceerde porties. Eet u als sporter goed, dan levert u dat: energie, betere prestaties en sneller herstel na het sporten op.AANTAL POSITIEVE EFFECTEN VAN AFVALLEN

  • U krijgt meer energie
  • Uw kunt dagelijkse werkzaamheden beter volhouden
  • U voelt uzelf gelukkiger
  • Bijdrage aan een gezonde bloeddruk

afvallen-personal-trainer


Ook kunnen we desgewenst, aan huis of binnen bedrijven, u coachen naar het juiste gewicht.
 
U bent bij ons op het juiste adres voor: