Boek nu een gratis intake gesprek!
  • over ons

    over ons

    voor u

Personal Trainers


UW PERSONAL TRAINERS


ANDRE WIGGERS
Uw personal trainer Andre Wiggers heeft zijn hele leven al in de Sport- & Recreatie wereld gezeten en weet als geen ander u te motiveren. Opgegroeid met de zwemsport en heeft de opleiding aan het CIOS te Arnhem gevolgd. In het buitenland heeft hij als duikinstructeur en activiteiten co-ordinator gewerkt. Inmiddels werkt hij al vanaf 2006 met succes als personal trainer.

ROBBIN KOSTERMAN
Robbin Kosterman is een fanatieke sporter. Hij gebruikt graag zijn kennis en ervaring om uw doelen te behalen.  Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede afgesloten en is gediplomeerd als fitness-coordinator, sportmasseur en ski-instructeur. Hij is vanaf 2011 werkzaam bij Fit in Twente als personal trainer.

MICHAËL POPPE
Michaël Poppe is fanatiek krachtsporter. Hij werkt in zijn dagelijks leven veel met het lichaam, en deelt dit graag om u te blijven stimuleren. Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede afgesloten en is gediplomeerd als fitness-coördinator en ski-instructeur. Momenteel studeert hij fysiotherapie in Enschede. Hij is vanaf 2013 werkzaam bij Fit in Twente als personal trainer.
 

OP UW EIGEN NIVEAU

Fit In Twente is er voor de (Top)sporter, recreatieve sporter, beginner en 50-plusser. Daarnaast ondersteunen wij u bij het inpassen van een gezonde leefstijl en blijven wij u motiveren, zodat het deze keer wel lukt om fit en gezond te worden en te blijven!

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wilt u weten hoe het onder meer zit met de inschrijfprocedure, betalingsvoorwaarden, ziekmelding of vertrouwelijkheid? Welke rechten en plichten heeft u als klant en wij als dienstverlener? Dat kunt u allemaal lezen in onze algemene voorwaarden.


PRIVACY STATEMENT

Fit In Twente hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. 

VACATURE

FIT Impulz, onderdeel van Fit In Twente, zoekt voor onze vestiging in Hengelo; PERSONAL FITNESS TRAINER