Boek nu een gratis intake gesprek!
  • FIT bedrijf

    FIT bedrijf

    Daar heeft iedereen baat bij!

BEDRIJVEN

BEDRIJVEN


Een zo hoog mogelijke bedrijfsproductiviteit en een zo laag mogelijk ziekteverzuim is hetgeen wat u te allen tijden nastreeft. Echter door externe factoren is dit vaak niet, op het door u, gewenste niveau.

BEDRIJFS AANPAK

Fit Firm hanteert een aanpak, met oa begeleiding van een personal trainer, waarbij de fysieke gezondheid centraal staat. Door middel van het bereiken van fysieke gezondheid zal men mentaal ook sterker worden. Hierdoor wordt een betere sfeer op de werkvloer gecreëerd, waardoor de arbeidsproductiviteit zal stijgen en het ziekteverzuim aanzienlijk zal dalen.

Wilt u meer weten? Wilt u als bedrijf een personal coachKLIK DAN HIER.



WAAROM BEWEGEN BINNEN BEDRIJVEN?

U heeft een succesvolle carrière, een druk sociaal leven en soms een gezin dat de nodige tijd en aandacht vraagt. Tijd voor personal training schiet er dan vaak bij in. 
 
Onze omgeving daagt ons niet meer uit. Door auto's, liften, roltrappen en uren zittend werk, bewegen we steeds minder. Deze bewegingsarmoede heeft grote gevolgen voor ons lichaam en gezondheid. Veel voorkomende gezondheidsproblemen kunnen hierdoor verergeren of ontstaan, denk aan bijvoorbeeld rugklachten en overgewicht.
U bent bij ons op het juiste adres voor: