Boek nu een gratis intake gesprek!
 • Online Personal Trainer

  Online Personal Trainer

  Overal ter Wereld!

ONLINE PERSONAL TRAINER & PERSONAL COACH; Andre Wiggers

ONLINE PERSONAL TRAINER & PERSONAL COACH; Andre Wiggers


online-personal-trainerIk ben een Online Personal Trainer en Personal Coach vanuit Nederland. Ik ben gespecialiseerd in het super fit en super sterk maken van lichamen. Ik help dagelijks druk bezette personen met het transformeren van hun lichaam in een zo snel mogelijk en veilige manier. Ik doe dit door; op resultaat en op maat gerichte trainingsprogramma’s te maken, gebaseerd op de individuele levensstijl en fitness doelstellingen. Op regelmatige basis heb ik contact met u, om ervoor te zorgen dat we een no-nonsens cultuur hebben en de online trainingen onderbouwen met zoveel mogelijk wetenschappelijke kennis.
 

DE MISSIE VAN EEN ONLINE PERSONAL TRAINER:

Mijn missie is om u, hoge kwalitatieve Online Personal Training & Online Coaching service aan te bieden en om uw lichaam en geest zo FIT en sterk, als mogelijk te maken.
 

WAT DOET EEN ONLINE PERSONAL TRAINER?

Online Personal Training is een nieuwe en gave manier om op een enthousiaste manier Fitness Coaching aan te bieden om levensstijl verandering in gang te zetten. Het online trainingsprogramma kan door iedereen en overal gevolgd worden op een gemakkelijke, flexibele en betaalbare manier. Met een Online Personal Trainer kunt u overal in de wereld werken, waar u maar wilt.
 

online-personal-trainerHOE WERKT EEN ONLINE PERSONAL TRAINER?

Voordat u officieel aanmeld, stuur ik u het Personal Profile Form toe. Dit is een vragenlijst, met alle informatie die ik nodig heb, om uw personal online training programma te maken.

Ik ben niet de online personal trainer die u alleen maar een algemeen trainingsplan toe stuurt en uzelf ermee bezig laat. In plaats daarvan creëer ik een specifiek plan voor u zodat u uw persoonlijke fitness doelstellingen behaalt.
Daarbij laat ik het niet. Om het leuker te maken, begeleid en motiveer ik u gedurende de gele periode door het online programma.
 
Om u goed te coachen, kunnen we wekelijks in-checken, kan ik een persoonlijke video feedback geven, indien nodig uw trainingsplan wijzigen via de MyWellness app en uw voedingsvoortgang monitoren, met de My Fitness Pal.DE VOORDELEN VAN EEN ONLINE PERSONAL TRAINER;

 • Op maat gemaakte trainingsplan
 • U kunt overal ter wereld trainen
 • U krijgt ondersteuning van een gemotiveerde trainer
 • Bewezen resultaatgerichte trainings methoden
 • Flexibel trainen
 • Voordeliger dan een fysieke personal trainer
 • Ik ben goed bereikbaar &
 • Ongelimiteerde app & email ondersteuning

Personal Trainng Online
U bent bij ons op het juiste adres voor:
Online Personal Training
Online Sport Coach