• Personal Trainer

  Personal Trainer

  uitdagend, resultaat gericht & unieke trainingen

PERSONAL TRAINER

PERSONAL TRAINER


Personal trainer bij Fit In Twente staat voor optimaal resultaat. personal-trainerIn onze personal trainings studio Hengelo, verzorgen wij de personal trainingen.  Of het nu gaat om fysieke trainingen of om Online Personal Training, onze personal trainers staan klaar op een tijdstip wanneer u het wilt.

Bij Fit In Twente vinden wij iedereen uniek! Of het nu gaat om fitter worden, afvallen of conditie verbetering, iedereen verdient een unieke aanpak. Uw eigen personal trainer gaat met u de uitdagende personal training aan en uw trainer helpt u zoeken naar uw fysieke grenzen.

Een van die voordelen is het feit dat uw trainer ervaren is in het begeleiden van zowel beginnende als ervaren sporters. Na de intake ontwerpt de personal trainer u aan een uitgebreide health check om zodoende de trainingsopbouw, het trainingsprogramma en de trainingsplanning te bepalen, en stuurt indien nodig uw voeding bij. Vervolgens bepaalt u samen met uw personal coach de trainingstijden en locatie om samen aan de slag te gaan. Personal coaching is een bijkomend voordeel van de trainer.

personal-trainer-oldenzaal

WAAROM PERSONAL TRAINER?

Uw personal trainer is iemand die u motiveert om uw doelstellingen te overtreffen en iemand die zo nodig de stok achter de deur is. Uw personal trainer heeft alle aandacht voor u alleen en zorgt ervoor dat u een maximaal resultaat kan halen door het hele programma op u persoonlijk af te stemmen. De personal trainer zorgt ervoor dat de vooruitgang wordt bijgehouden en het programma waar nodig wordt bijgestuurd. 


 


WELK DOEL WILT U MET UW PERSONAL TRAINER BEHALEN?

Is uw doelstelling; afvallen, verbeteren van uw figuur of conditie, het verbeteren van de voedingsgewoonten of wilt u weten hoe u gericht moet trainen en leren het maximale uit uzelf te halen? Welke reden dan ook, de Fit In Twente trainers trekken u naar een hoger plan, zelfs voorbij uw eigen doelstellingen!

 

UW 6 PERSONAL TRAINER ZEKERHEDEN

 • Resultaat en Efficiënte trainingen.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone trainingsomgeving.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een kleine groep van maximaal 6 personen.
 • Makkelijk te bereiken.
   

WAT HOUD U TEGEN?

Wat houd u nu nog tegen om de uitdaging aan te gaan! Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kan de personal coach een afspraak met u inplannen en u alles vertellen over de mogelijkheden die bij u passen.

PERSONAL TRAINER VOOR OPTIMAAL RESULTAAT!

Personal trainer is er voor de (Top)sporter, recreatieve sporter, beginner en 50-plusser. Daarnaast ondersteunen wij u bij het inpassen van een gezonde leefstijl en blijven wij u motiveren, zodat het deze keer wel lukt om fit en gezond te worden en te blijven!


DE VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER:

✔ U leert de juiste technieken
✔ U traint effectief en bespaard daardoor tijd
✔ U hebt een stok achter de deur
✔  Op maat gemaakte voedings en trainings schema’s
✔ Uw lichaam verandert
 

ONZE PERSONAL TRAINERS STAAN KLAAR VOOR U, ALS U:

✔ Wilt afvallen
✔ Kracht wilt opbouwen (en behouden)
✔ (Top)sport wilt bedrijven
✔ Wilt trainen voor uw mentale gezondheid (stress release)
✔ Fit wilt blijven tijdens uw zwangerschap
✔ Een blessures, aandoeningen of ziekte hebt 

U bent bij ons op het juiste adres voor: