Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Personal Trainer Borne

    Personal Trainer Borne

    Uitdagend en resultaat gericht

PERSONAL TRAINER BORNE

PERSONAL TRAINER BORNE


Personal trainer Borne gaat voor optimaal resultaat als u dat ook wilt! personal trainer borneWij verzorgen personal training, in en rondom Borne. Vooral in onze studio bij het van der Valk Hotel in Hengelo. Onze personal trainer Borne staat voor u klaar op een tijdstip en plaats wanneer u dat wilt. Desgewenst maakt hij een online training op maat. 

Bij personal trainer Borne vinden wij dat iedereen een eigen aanpak verdient, want iedereen is uniek! Of het nu fitter wilt worden, af wilt vallen of uw conditie wilt verbeteren, iedereen verdient zijn eigen aanpak. Uw personal trainer Borne gaat met u de op maat gemaakte en individuele personal training aan en uw fysieke grenzen worden opgezocht.

Een groot voordeel van uw trainer is, dat er enorm veel ervaring is opgedaan in het trainen van verschillende doelgroepen op elk niveau, van jong tot oud. Onze trainer staat ook graag voor u klaar. Na een intake, inclusief een gesprek en vragenlijst, onderwerpt de personal trainer Borne u aan een eenvoudige maar effectieve Fitheidprofiel om zodoende een goed trainingsopbouw te bepalen, het trainingsprogramma uit te schrijven en de trainingsplanning, samen met u, te bepalen. Natuurlijk kan alles, in verloop van tijd en indien nodig, bijgestuurd worden. Vervolgens bepaalt u, samen met uw personal coach, de trainingstijden, in en rondom Borne, om samen het programma te volgen. Personal coaching is een belangrijk onderdeel van de trainingen.

personal trainer borne

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

Uw personal trainer in Borne is iemand die, de stok achter de deur is, en u motiveert om uw doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen. Uw personal trainer Borne geeft u, tijdens elke training, persoonlijke en gerichte aandacht, gaat voor optimaal resultaat door het hele trainingsprogramma op uw persoonlijke wensen en doelen af te stemmen. De personal trainer houdt de vooruitgang constant goed bij en, wanneer nodig, past hij het programma bij. 

 


WAARMEE KAN UW PERSONAL TRAINER HELPEN? 

Wilt u veel afvallen, wilt u uw figuur of conditie verbeteren? Of wilt u uw voedingsgewoontes verbeteren? Of wilt u weten hoe u gericht u moet trainen en wilt u leren het maximale uit uzelf te halen? Welke reden dan ook, de trainer in Borne begeleid u naar een hoge niveau en zelfs voorbij uw eigen doelstelling!
 

GAAT PERSONAL TRAINER BORNE DE UITDAGING AAN?

Wij staan voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wij plannen desgewenst een afspraak met u in om uw mogelijkheden te bespreken. Wat houd u nu nog tegen om de uitdaging aan te gaan!

PERSONAL TRAINER BORNE

Personal trainer Borne is er voor iedereen die aan zijn of haar FITheid wil werken. Als u nu een (Top)sporter, recreatieve sporter, beginner en 50-plusser bent, iedereen krijgt van ons de aandacht die hij of zij verdiend. Daarnaast begeleid uw personal trainer Borne u bij het inplannen van een energieke en gezonde leefstijl. En.........wij blijven u motiveren, zodat het deze keer wel lukt om fitter en gezonder te worden........en te blijven!

WAAROM NU EEN PERSONAL TRAINER:

✔ U leert de juiste houdingen en technieken

✔ U traint specifiek en doelgericht

✔ U bespaard door de effectieve trainingen, veel tijd

✔ U hebt nu eindelijk een stok achter de deur

✔  U hebt een op maat gemaakte trainings programma

✔ Uw lichaam verandert zoals u dat wilt
 


Wij zijn ook actief als:

personal trainer Oldenzaal
personal trainer Hengelo
personal trainer Haaksbergen
personal trainer Twente