Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Personal Trainer Hengelo

    Personal Trainer Hengelo

    effectief trainen en resultaat gericht

PERSONAL TRAINER HENGELO

PERSONAL TRAINER HENGELO


Personal trainer in Hengelo geeft u optimaal resultaat. personal trainer HengeloOnze studio in Hengelo, verzorgen wij de personal training. Onze personal trainer hengelo traint met u op een tijdstip wanneer u kunt, desgewenst verzorg een online personal trainer een programma voor u thuis. 

Bij personal trainer hengelo vinden wij iedereen speciaal! Of het nu gaat om afvallen, fitter worden, of als het gaat om het verbeteren van uw conditie, iedereen verdient een andere aanpak. Wij, van personal trainer hengelo gaan met u de uitdagende personal training aan en uw trainer helpt u zoeken naar uw unieke mogelijkheden.

Een voordeel is, dat uw trainer ervaren is in het begeleiden van zowel ervaren als beginnende sporter. Onze trainer staat voor u klaar. Na de vrijblijvende intake ontwerpt de personal trainer in hengelo u aan een uitgebreide health check.  Zodoende bepalen wij de trainingsopbouw, het trainingsprogramma en de trainingsplanning, en stuurt de trainer indien nodig uw voeding bij. Samen met uw personal coach bepaalt u de trainingstijden in Hengelo om zodoende efficient aan de slag te gaan. Naast personal training is personal coaching een bijkomend voordeel van de trainer.

personal trainer Hengelo

PERSONAL TRAINER! WAAROM EIGENLIJK?

Iemand die u motiveert om uw doellen te overtreffen en een trainer die zo nodig de stok achter de deur is, is uw personal trainer in Hengelo. Uw personal trainer hengelo zorgt ervoor dat u maximaal resultaat kunt behalen door het hele programma op u persoonlijk af te stemmenen heeft alle aandacht voor u alleen bij elke training. De personal trainer zorgt ervoor dat het programma wordt bijgewerkt waar nodig, en dat de vooruitgang wordt gemonitord. 

 

 

WAT WILT U BEREIKEN MET UW PERSONAL TRAINER?

Wat wilt u leren en wat is uw doelstelling? afvallen, verbeteren van uw lichaam of uithoudingsvermogen, het aanleren van andere voedingsgewoontes of wilt u weten hoe u gericht u moet trainen en leren het beste uit uzelf te halen? Wat u ook wilt, de trainer in het mooie Hengelo trekt u naar een hoger plan, zelfs voorbij uw eigen mogelijkheden!
 

PERSONAL TRAINER EN UITDAGING!

Wat is uw uitdaging? Wat houd u nu nog tegen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunnen we een afspraak met u inplannen en kan de personal coach met u overleggen wat de mogelijkheden voor u zijn.

PERSONAL TRAINER HENGELO


Personal trainer Hengelo is er voor verschillende doelgroepen. Wij werken samen met; de beginner, recreatieve sporter, (Top)sporter en ouderen. Daarnaast blijven wij u motiveren en ondersteunt. Uw personal trainer hengelo helpt u bij het inpassen van een gezonde gedrag, zodat het, volgens plan, dit keer wel lukt om gezond en fit te worden en uiterraard daarna te blijven!

VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER IN HENGELO:


✔ Het aanleren van de juiste technieken

✔ Effectief trainen en daardoor tijd besparen

✔ De trainer is DE stok achter de deur

✔  De trainingen- en voedingsschema's worden op maat gemaakt

✔ Door de trainingen verandert uw lichaam
 


Wij zijn ook actief als:

personal trainer Oldenzaal
personal trainer Borne
personal trainer Haaksbergen
personal trainer Twente