Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Personal Trainer Oldenzaal

    Personal Trainer Oldenzaal

    op maat gemaakt en stok achter de deur

PERSONAL TRAINER OLDENZAAL

PERSONAL TRAINER OLDENZAAL


Personal trainer in Oldenzaal staat voor gericht en optimaal resultaat. personal trainer oldenzaalWij geven buiten personal training, in en rondom Oldenzaal. Maar ook binnen trainingen in onze eigen studio of een online trainings programma is mogelijk. Onze personal trainer komt uit Oldenzaal en staat klaar op een vooraf afgesproken tijdstip. 

Bij personal trainer Oldenzaal vinden wij dat iedereen anders is en andere behoeftes heeft tijdens de trainingen! Of u nu sterker wilt worden, af wilt vallen of een oer sterke conditie, iedereen krijgt een andere aanpak. De personal trainer uit Oldenzaal gaat in de uitgebalanseerde personal training op zoek naar uw fysieke mogelijkheden.

Het grote voordeel van uw trainer is dat hij ervaring heeft in het begeleiden van zowel beginnende als ervaren (top)sporters. 
Na vrijblijvend orienterend gesprek en een intake, ontwerpt de personal trainer Oldenzaal u aan een één uur durend Fitheidprofiel. Op deze manier kunnen we samen de trainingsopbouw, het trainingsprogramma en de trainingsplanning bepalen. Indien nodig sturen wij de voeding bij. Natuurlijk bepaald u, samen met uw personal coach, de trainingstijden en locatie. Of in oldenzaal of op onze eigen trainingslocatie om samen aan de slag te gaan. Personal coaching is inclusief de trainingen en is dus een bijkomend voordeel van de trainer.

personal trainer oldenzaal

WAAROM PERSONAL TRAINING VOOR U?

Uw personal trainer uit Oldenzaal is een stok achter de deur en iemand die u motiveert om uw doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen. Uw personal trainer oldenzaal wil er voor zorgen dat u maximaal resultaat kunt behalen door onderandere u alle aandacht te geven en we stellen het hele programma op u persoonlijk af. De personal trainer verzorgt de voortgang en houd alles bij en wanneer het nodig is stuurd hij het bij.  

PERSONAL TRAINER OLDENZAAL HELPT MET UW DOELSTELLING

Welke doelstelling dan ook, de trainer uit Oldenzaal trekt, zonder kans op blessures, u naar een hoger niveau, daar waar mogelijk voorbij de doelstellingen! Wat is dan uw doelstelling? Is uw doelstelling; gewichtsreductie, optimaliseren van uw conditie of figuur, het aanpassen van uw dagelijkse voeding of wilt u weten hoe u goed en bewust moet trainen en wilt u leren het maximale uit uzelf te halen? Wij horen het graag wat het doel is.
 

GA DE UITDAGING AAN!

Waarom bent u nu nog niet begonnen met trainen en wilt u met ons de uitdaging aan gaan? Wij staan klaar voor u. Alle vragen zijn welkom. Ook kan de personal coach een vrijblijvend orienterend gesprek inplannen en u alles vertellen over uw mogelijkheden.

PERSONAL TRAINER OLDENZAAL

Personal trainer Oldenzaal is er voor iedereen. Wij trainen met (Top)sporters, amateur sporter, beginner en senioren. Ook ondersteunt personal trainer Oldenzaal bij het plannen van gezonde leefstijlen. Wij blijven u motiveren, totdat het lukt om fit en gezond te worden........en te blijven!!!

EEN AANTAL VOORDELEN VAN EEN PERSONAL TRAINER:


✔ Het aanleren van de juiste technieken

✔ Effectief trainen en dus tijd besparen

✔ De trainer is uw stok achter de deur

✔  Een training- en voedingssschema wordt op maat gemaakt

✔ Uiteindelijk zal uw lichaam positief veranderen
 


Wij zijn ook actief als:

personal trainer Hengelo
personal trainer Borne
personal trainer Haaksbergen
personal trainer Twente