Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Personal Trainer Twente

    Personal Trainer Twente

    Effectieve programma's en resultaat gericht

PERSONAL TRAINER TWENTE

PERSONAL TRAINER TWENTE


Personal trainer Twente staat voor optimaal fysiek resultaat. personal trainer twenteWij verzorgen personal training sessies in Twente op een locatie waar u dat wilt én onze online personal trainer service staat klaar op een tijdstip dat u schikt. 

Bij personal trainer Twente vinden wij idat iedereen anders en uniek is! Of het nu gaat om sterker worden, het verminderen van uw lichaams gewicht of conditie verbetering, iedereen verdient een eigen aanpak. De uitdagende personal training gaat u samen aan met uw personal trainer twente, en de grenzen van ue fysieke kunnen worden opgezocht door uw trainer.

Een voordeel is het feit dat uw trainer ervaren is in het trainen en coachen van zowel ervaren (top)sporters als ook beginners.
Onze trainers staan klaar voor u! Na een vrijblijvend gesprek en de intake, waarbij wij kijken of er een klik is, ontwerpt de personal trainer Twente u aan een uitgebreide Fitheidprofiel. Vervolgens volgen er een aantal trainingen waarbij uw trainer kijkt hoe u reageert en beweegt tijdens de oefeningen. Zodoende kan de trainer de trainingsopbouw, het trainingsprogramma en de trainingsplanning bepalen en wordt deze besproken met u. Indien nodig wordt het programma bijgestuurd. Vervolgens gaat u samen aan de slag, met uw personal coach op een trainingstijd in Twente die u samen heeft bepaald. Personal coaching word tijdens de trainingen gedaan en is dus een bijkomend voordeel van de trainer.

personal trainer Twente

WAAROM WILT U EEN PERSONAL TRAINER?

Uw personal trainer in Twente is iemand die uw doelstellingen wil overstreffen en u daarbij motiveert en is een trainer die, zo nodig, "de stok achter de deur" is. Uw personal trainer Twente stemt het gehele programma op u persoonlijk af, zorgt voor voldoende aandacht op de onderdelen waar het nodig is, om zodoende maximaal resultaat te behalen. De personal trainer zorgt ervoor dat alle resultaten en vooruitgang wordt bijgehouden en daar waar nodig wordt het programma bijgestuurd. 


 

DOELSTELLING EN PERSONAL TRAINER!

Wat wilt u bereiken; gewicht verminderen, lekkerder in uw lichaam willen zitten, verbeteren van uw conditie, het veranderen van de leefstijlgewoonten of wilt u leren hoe u het beste kunt trainen en wilt u leren het maximale uit uzelf te halen? Welke reden u ook heeft, de trainer in Twente trekt u naar een hoger niveau, en uw trainer streeft zelfs voorbij uw eigen doelstellingen!

 

UITDAGING EN PERSONAL TRAINER TWENTE?

Wat is uw uitdaging? En wat houd u nu nog tegen? Wij staan klaar voor al uw vragen. De personal coach kan u alles vertellen over uw mogelijkheden tijdens een ingeplande afspraak.

PERSONAL TRAINER TWENTE


Personal trainer Twente is er voor de beginner, recreative sporter, ouderen maar ook voor de (Top)sporter. Daarnaast blijft uw personal trainer Twente u motiveren zodat het deze keer wel lukt om fit en gezond te worden en te blijven! En blijft u ondersteunen bij het inpassen van een gezonde leefstijl.

EEN PERSONAL TRAINER HEEFT EEN AANTAL VOORDELEN:

✔ U leert de juiste houding

✔ U traint regelmatig en effectief

✔ U bespaard tijd

✔ U hebt DE stok achter de deur

✔  Op maat gemaakte trainings schema’s

✔ U ziet dat uw lichaam verandert
 


Wij zijn ook actief als:

personal trainer Oldenzaal
personal trainer Hengelo
personal trainer Borne
personal trainer Haaksbergen