SUMMER SHAPE PROGRAMMA

SUMMER SHAPE PROGRAMMA


Na het enorme succes van voorgaande trainingsprogramma’s, starten wij vanaf juni 2021 wederom met het “Summer Shape Programma”. Het doel van deze training is fitter worden in het algemeen en zomerfit in het bijzonder.
 
Met het 6 weken durend “Summer Shape Programma” krijgt u:
  • Een intake met een personal trainer waar een fitheidprofiel wordt afgenomen. Aan de hand hiervan wordt het trainingsschema samengesteld
  • In een periode van 6 weken minimaal 6 keer trainen onder begeleiding van een personal trainer
  • Elke week neemt u deel aan een Small Group Training onder begeleiding van één van onze trainers
  • Met een online trainings programma traint u 1x per week heel eenvoudig een kort programma in huis
  • Naast het trainingsprogramma gaat u minimaal 1x per week zelfstandig cardio trainen door o.a. fietsen of lopen
 
Bij het “Summer Shape Programma” is eveneens inbegrepen:
  • Vrij gebruik van handdoeken en uw personal trainer zorgt voor een gevulde bidon tijdens de trainingen
  • Elke week reiken wij u, via de email, verbeterpunten aan op het gebeid van voeding & levensstijl
  • Wekelijks een weeg moment om uw voortgang in kaart te brengen
 
Wanneer alle fysieke trainingen met goed gevolg zijn afgenomen dan wordt dit beloond met 2 Fit Impulz (kijk op: www.fitimpulz.nl) introducé waardecheques ter waarde van € 38,00.
 
U kunt starten, zonder entreegeld, van € 665,00 nu voor € 595,00 per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andre Wiggers van Fit In Twente. Tel: +31 (0) 6 105 106 66 of E-mail: andre@fitintwente.nl
 

AFVALLEN EN FIT VOOR DE ZOMER

Wat zijn uw plannen voor deze zomer? Is op dit moment een veel gestelde vraag. Een rondreis, een rustige vakantie, een exotische zon- en strandvakantie of een wandelvakantie? Alleen, met uw partner of met de kinderen? Natuurlijk afhankelijk van wat er op dit moment mogelijk is en mag.
Gelukkig hebben we nu de lente nog. Dat biedt u de mogelijkheid om voordat de zomer losbarst nog wat kilo’s te verliezen en fit te worden. Waarschijnlijk wilt u in de zomer er goed uit zien en goed voelen!


MAAK KENNIS MET ONZE PERSONAL TRAINER

Natuurlijk mag u, voordat u daadwerkelijk wilt beginnen aan ons "Summer Shape Programma", eerst kennis maken. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarbij we kijken wat wij voor u kunnen betekenen en kijken we of er een klik is. Daarbij laten wij ook de faciliteiten zien en leggen we uit hoe het programma werkt. Mail, app of bel ons; om een afspraak in te plannen!
 
Bekijk ook:
fitpraat blog