Boek nu een gratis intake gesprek!
  • afvallen hengelo

    afvallen hengelo

    FIT & gezond voelen

AFVALLEN HENGELO

AFVALLEN HENGELO


U wilt afvallen en bent woonachtig in de omgeving Hengelo. U wilt minder gezondheidsproblemen hebben! U wilt geen risico op verschillende lichamelijke ziektes, zoals diabetes type 2 (suikerziekte) en hart- en vaatziekten! U wilt een betere slaapritme hebben en daarom afvallen. Of u wilt weer super fit worden!
 

AFVALLEN HENGELO; HET BEGINT BIJ LEVENSSTIJLANALYSE

Afvallen Hengelo gaat kijken hoeveel u wilt afvallen. Aan de hand van de analyses met o.a. het bijhouden van een voedingsdagboek gaan we bekijken wat uw voedingsgewoontes zijn en gaan we stap voor stap verbeteringen aanbrengen. Wij werken met u naar een langdurige oplossing door anders en beter te gaan eten, zodat u uiteindelijk een gezonde levensstijl heeft. Tijdens de personal training sessies neemt afvallen hengelo uitvoerig de tijd voor een goeie analyse om u goed te kunnen adviseren.
 

EERST VOEDINGSADVIES EN DAN AFVALLEN

Afvallen Hengelo biedt tips en advies zonder uw eetgewoontes radicaal om te gooien. Een geleidelijke aanpassing van uw voedingsgewoonten biedt de grootste kans om langdurig goed af te vallen.  U leert en ervaart hoe het is om stap voor stap gezondere keuzes te maken en beter te eten. Vervolgens is het "de kunst" om de nieuwe aangeleerde gewoontes vol te houden! Uw personal trainer helpt u hierbij en is de stok achter de deur! Ook is er de mogelijkheid voor een begeleidingstraject met een online personal trainer voor online personal training.
 

AFVALLEN HENGELO; ONDER BEGELEIDING VAN EEN DIËTIST

Desgewenst werken we nauw samen met diëtisten in Hengelo om u een axtra steun in de rug te geven, en u op een effectieve manier af te laten vallen. Op afspraak, kan de personal coach in een vrijblijvend gesprek u de juiste tips en adviezen geven.

AFVALLEN HENGELO; VOEDING & SPORT

Ook voor u als sporter in Hengelo is het belangrijk om een goed gewicht te hebben en u vindt het belangrijk om te kiezen voor gezonde producten, voldoende variatie en uitgebalanceerde porties. Eet u als sporter goed, dan levert u dat: energie, betere prestaties en sneller herstel na het sporten op.AANTAL POSITIEVE EFFECTEN VAN AFVALLEN HENGELO

  • U krijgt meer energie
  • Uw kunt dagelijkse werkzaamheden beter volhouden
  • U voelt uzelf gelukkiger
  • Bijdrage aan een gezonde bloeddruk

afvallen-personal-trainer


Ook kunnen we desgewenst, aan huis of binnen bedrijven in Hengelo, u coachen naar het juiste gewicht.