Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Fitness Hengelo

    Fitness Hengelo

    En hoe FIT wilt u zijn?

FITNESS HENGELO; WAT IS DAT?

FITNESS HENGELO; WAT IS DAT?


Fitness Hengelo is er onder andere op gericht om uw conditie te verbeteren, uw vetten te verbranden, en is er op gericht gericht om uw kracht te vermeerderen, daarbij kan uw eigen lichaam als weerstand dienen of u werkt met kwalitatief hoogwaardige fitness en cardio materialen. Dit kan zowel binnen, in onze eigen trainings locatie, bij u thuis of buiten plaats vinden.
 

FITNESS HENGELO MET EEN PERSONAL TRAINER

Hoe werken nu al die fitness apparaten in een studio of sportschool? Laat u begeleiden door een personal trainer. Dat voorkomt dat u alleen maar met de apparaten traint die u kent, en wellicht niet de apparaten kiest die bij uw doel passen. Tijdens een personal training sessie laat uw trainer zien wat de juiste uitvoering en houding is.

FITNESS HENGELO HELPT UW DOELEN TE BEHALEN

Misschien wilt u fitnessen in Hengelo om een strakker lichaam te krijgen, misschien wilt u fitter worden, of hebt u een heel andere reden om aan fitness te doen. Wat de reden ook is, onze personal coach zorgt ervoor dat u het maximale uit uw tijd haalt. Zodoende zorgen wij ervoor dat u, uw doelen zo snel en efficiënt mogelijk behaalt.

fitness

FITNESS HENGELO; OP DE JUISTE MANIER UITVOEREN

Fitness Hengelo zorgt er voor dat u de machines of gewichten op de juiste manier gebruikt. Het verkeert uitvoeren van oefeningen kan tot langdurige blessures leiden, zodat u misschien een lange tijd niet kunt trainen. Wij willen graag dat u veilig traint en dat u de spieren voelt die u zou moeten voelen. 

HET IS EEN MENTAAL STEUNTJE IN DE RUG

Bent u die type dat liever een filmpje kijkt op de bank, dan gaat sporten? Dan kan fitness Hengelo net dat extra steuntje in de rug zijn. Doordat u een afspraak met uw personal trainer heeft gemaakt om langs te komen, zult u ook minder snel afzeggen. U wilt ons natuurlijk niet laten zitten!

DE REST VAN UW LEVEN PROFIJT VAN

Als Fitness Hengelo u eenmaal de oefeningen goed heeft aangeleerd en welke spieren u er precies mee traint, kunt u dit blijven toepassen. Zo blijf u profijt hebben van fitness met een personal trainer. Als de basis goed staat gaan we over naar advanced oefeningen om progressie in uw trainingsopbouw te krijgen.FITNESS HENGELO; VOOR VELE DOELEINDEN:

  • Fitness ter ondersteuning van de gezondheid en algemene fitheid;
  • Fitness gericht op vetverbranding en afvallen  
  • Fitness gericht op spiergroei of toename van spierkracht.

fitness-hengelo