Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Personal Trainer Enschede

    Personal Trainer Enschede

    Uitdagend en resultaat gericht

PERSONAL TRAINER ENSCHEDE

PERSONAL TRAINER ENSCHEDE


Personal trainer Enschede gaat voor snel en duurzaam resultaat als u dat ook wilt! Personal trainer EnschedeWij verzorgen personal training, in en rondom Enschede stad. Onze personal trainer Enschede staat voor u klaar op een tijdstip en plaats wanneer u dat wilt. Desgewenst maakt hij een online training voor u. 

Bij personal trainer Enschede vinden wij dat iedereen een eigen aanpak moet krijgen, want iedereen is uniek! Of u nu fitter wilt worden, af wilt vallen of uw conditie wilt verbeteren, iedereen verdient zijn eigen aanpak. Uw personal trainer Enschede gaat met u de op maat gemaakte en individuele personal training aan. Daarbij worden, wanneer u er klaar voor bent, uw fysieke grenzen opgezocht.

Een groot voordeel van uw trainer is, dat er enorm veel ervaring is opgedaan in het trainen van verschillende doelgroepen op elk niveau, van jong tot oud. Onze trainer staat ook graag voor u klaar. Na een orienterend gesprek, inclusief een vragenlijst, onderwerpt de personal trainer Enschede u aan een eenvoudige maar effectieve Fitheidprofiel om zodoende een goed trainingsopbouw te bepalen, het trainingsprogramma uit te schrijven en de trainingsplanning, samen met u, te bepalen. Natuurlijk kan alles, in verloop van tijd en indien nodig, bijgestuurd worden. Vervolgens bepaalt u, samen met uw personal coach, de trainingstijden, in en rondom Enschede, om samen het programma te volgen. Personal coaching is daarbij een belangrijk onderdeel van de trainingen.
 

Personal Trainer EnschedeWAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

Uw personal trainer in Enschede is iemand die, de stok achter de deur is, en u motiveert om uw doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen. Uw personal trainer Enschede geeft u, tijdens elke training, persoonlijke en gerichte aandacht, gaat voor optimaal resultaat door het hele trainingsprogramma op uw persoonlijke wensen en doelen af te stemmen. De personal trainer houdt de vooruitgang constant goed bij en, wanneer nodig, past hij het programma bij. 

 

WAARMEE KAN UW PERSONAL TRAINER HELPEN? 

Wilt u veel afvallen, wilt u uw figuur of conditie verbeteren? Of wilt u uw voedingsgewoontes verbeteren? Of wilt u weten hoe u gericht u moet trainen en wilt u leren het maximale uit uzelf te halen? Welke reden dan ook, de trainer in Enschede begeleid u naar een hoge niveau en zelfs voorbij uw eigen doelstelling!
 

GAAT PERSONAL TRAINER ENSCHEDE DE UITDAGING AAN?

Wij staan voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wij plannen desgewenst een afspraak met u in om uw mogelijkheden te bespreken. Wat houd u nu nog tegen om de uitdaging aan te gaan!

PERSONAL TRAINING ENSCHEDE; UNIEKE AANPAK

Bij personal training Enschede vinden wij elke sporter uniek! Of het nu gaat om fitter worden, afvallen of conditieverhogen, iedereen verdient zijn eigen unieke training. Uw eigen personal trainer maakt uitdagende trainingen en helpt u zoeken naar de fysieke trainingsmogelijkheden en helpt u deze te verbeteren of zelfs te overtreffen. Als sporter krijgt u de adviezen, zoals advies over voeding, die u nodig heeft en geeft uw personal coach u inzicht om uw gedrag te veranderen om uw doelen snel te behalen. Wij blijven u uiterraard motiveren om uw doelstellingen te behalen of zelfs te overtreffen. En wij zijn graag: de stok achter de deur!

Start nu met personal training Enschede? Wat houdt u tegen?


Wat onze klanten over ons vertellen