Boek nu een gratis intake gesprek!
  • Sportschool Borne

    Sportschool Borne

    Wij helpen u graag

SPORTSCHOOL BORNE; WAT IS DAT?

SPORTSCHOOL BORNE; WAT IS DAT?


"De naam sportschool wordt ook gebruikt om een plek aan te duiden waar iedereen kan sporten met behulp van kleine fitness materialen en er kan ook worden gesport op zogenoemde fitnessapparaten. Soms wil men ook op de traditionele bodybuilding methode trainen of er kan aan revalidatie worden gedaan bij sportscholen die daarin zijn gespecialiseerd. Meestal is dit onder leiding van een fysiotherapeut die gebruik maakt van van medische trainingstherapie. 

De sportscholen hebben meestal, voor iedereen die er sporten, een persoonlijk trainingsplan. Met dit plan kan iedere individu op zijn of haar eigen niveau traininen in de fitness zaal op elk gewenste fitnessapparaat.
Sportschool-in-borne

 

SPORTSCHOOL BORNE; ZIJN WIJ DAT?

Wij zijn een "school" in Borne waar u kunt leren hoe te trainen. Bij ons leert u de training op een correcte, veilig, en effectief manier uit te voeren. Bij onze "sportschool Borne" leert u wat uw trainingsritme is en wat u het beste thuis of op het werk kunt doen als voorbereiding op het trainen.
Wij trainen echter niet in een grote fitnesszaal, volgepakt met heel veel fitness materiaal en veel mensen op elkaar. Nee.......wij hebben hoogwaardige fitnessmaterialen ruim opgezet en u kunt bij ons in rust en voor uw eigen privacy trainen onder deskundige begeleiding van uw personal trainer.

 

SPORTSCHOOL BORNE OF PERSONAL TRAINING

Binnen onze "sportschool Borne" motiveren wij u, tijdens de personal training sessies om met trainen door te gaan, ook al heeft u het soms zwaar. Onze personal trainers maken gebruik van de specifieke fitnessmaterialen en zetten het trainingsprogramma voor u dusdanig in elkaar dat elke beweging en oefening super goed aansluit bij uw doelstelling en uw trainings wensen. Uw personal coach geeft u, tijdens het trainen, advies en tips over de juiste leefstijl en stuurt bij waar nodig. "SPORTSCHOOL BORNE" OMDAT......

✔ u, uw lichaam wilt vormen
✔ u, uw bloeddruk omlaag wilt brengen
✔ u, uw cholesterol omlaag wilt brengen
✔ u, uw glucose (bloedsuikerspiegel) op peil wilt houden
✔ u het verouderingsproces wilt tegen gaan
✔ u super fit wilt worden
✔ u oer sterk wilt worden
✔ u een actievere levensstijl wilt hebben
✔ u kilo's lichter wilt worden
✔ u belasbaar tegen stress wilt zijn
✔ u een super sterk hart wilt hebben
✔ u, uw botten sterker wilt hebben
✔ u, uw longen & huid elasties wilt hebben
✔ u weerstand wilt super hoog wilt hebben
✔ u wilt sporten, zonder blessures 
✔ u oer sterk wilt zijn en dus spiermassa wilt opbouwen
✔ u wilt revalideren