Boek nu een gratis intake gesprek!
  • sportschool Hengelo

    sportschool Hengelo

    Begin vandaag aan uw doel!

SPORTSCHOOL HENGELO

SPORTSCHOOL HENGELO


WAT IS DE SPORTSCHOOL VOLGENS WIKIPEDIA;

"De benaming sportschool wordt ook gebruik om een (privé-)centrum aan te duiden waar iedereen kan sporten op fitnessapparaten en met behulp van grote ballen kan er ook worden gesport. Vaak kan er ook aan bodybuilding worden gedaan. Ook zijn er speciale sportscholen waar men kan revalideren met behulp van medische trainingstherapie. Meestal kan dit met hulp van een fysiotherapeut.

Dergelijke sportscholen stellen meestal voor de mensen die er trainen een persoonsgebonden trainingsprogramma op. Hiermee kunnen zij dan aan de slag op de verschillende apparaten in de trainingszaal van de sportschool."
sportschool Hengelo

SPORTSCHOOL HENGELO. ZIJN WIJ DAT?

Wij zijn een "school" waar u kunt leren hoe te sporten. Bij ons leert u; hoe u een oefening veilig, correct en effectief kunt uitvoeren. Bij sportschool Hengelo leert u wat uw trainingsritme is en wat u het beste voor en na het sporten kunt doen. Wij sporten echter niet in een grote fitnessruimte met heel veel materiaal en veel mensen tegelijk. Nee.......bij ons kunt u in rust en privacy trainen onder begeleiding van een personal trainer.


SPORTSCHOOL HENGELO EN PERSONAL TRAINING

Bij sportschool Hengelo motiveren wij u tijdens de personal training om het sporten vol te houden. De trainer maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig fitnessmaterialen en maakt de doelgerichte training dusdanig dat elke beweging, oefening en circuit past bij uw persoonlijke wensen en doelen. Uw personal coach stuurt u naar het juiste gedrag, door u tips en adviesen te geven over de juiste voeding. SPORTSCHOOL HENGELO; WAAROM VANDAAG BEGINNEN?

✔ U wilt fitter worden
✔ U wilt sterker worden
✔ U wilt actiever worden
✔ U wilt afvallen
✔ U wilt beter belastbaar zijn tegen stress
✔ U wilt een sterk hart
✔ U wilt sterkere botten
✔ U wilt de elasticiteit van uw huid & longen verbeteren
✔ U wilt uw weerstand verhogen
✔ U wilt geen blessures 
✔ U wilt spiermassa opbouwen
✔ U moet revalideren
✔ U wilt uw lichaam vormen
✔ U wilt uw bloeddruk omlaag brengen
✔ U wilt uw cholesterol omlaag brengen
✔ U wilt uw glucose (bloedsuikerspiegel) op peil houden
✔ U wilt het verouderingsproces tegen gaan